تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۶

خنثی شدن حمله 3 عامل انتحاری داعش در مدرسه‌ای در تکریت عراق

یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین عراق امروز (شنبه) از انجام یک عملیات تروریستی در شهر تکریت خبر داد و گفت یک عامل انتحاری در مدرسه‌ای خود را منفجر کرد و دو عامل انتحاری دیگر فرار کرده‌اند.
رویداد۲۴-یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین عراق امروز (شنبه) از انجام یک عملیات تروریستی در شهر تکریت خبر داد و گفت یک عامل انتحاری در مدرسه‌ای خود را منفجر کرد و دو عامل انتحاری دیگر فرار کرده‌اند.

به نقل از سومریه نیوز، این منبع تصریح کرد، نیروهای امنیتی و پلیس محلی حمله تروریستی سه عامل انتحاری عضو گروه تروریستی داعش را در داخل مدرسه در مجتمع مسکونی الدور در جنوب شرقی تکریت خنثی کردند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: یکی از عاملان انتحاری خودش را داخل مدرسه منفجر کرد اما به کسی آسیبی وارد نشد و دو تن دیگر به مکان نامعلومی فرار کردند.

وی ادامه داد، نیروهای امنیتی مشترک در جست‌وجوی دو عامل انتحاری فراری هستند.
منبع: عصر ایران
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha