تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

سازمان سنجش بجای موضع‌گیری مقابل معترضان نتایج کنکور، پاسخگوی اعتراض‌ها باشد

یک عضو فراکسیون امید مجلس درباره اعتراض داوطلبان کنکور امسال نسبت به نتایج اعلام شده، نوشت: بجای آن‌که تابع و تسلیم محض سیستم و ماشین شوید، در شرایطی که اعتراض‌ها همچنان باقیست، روش دومی را برای قانع کردن و اطمینان بخشی معترضان انتخاب کنید و آن بررسی و ارزیابی موردی نسبت به شکایت‌ها است.

رویداد۲۴-یک عضو فراکسیون امید مجلس درباره اعتراض داوطلبان کنکور امسال نسبت به نتایج اعلام شده، نوشت: بجای آن‌که تابع و تسلیم محض سیستم و ماشین شوید، در شرایطی که اعتراض‌ها همچنان باقیست، روش دومی را برای قانع کردن و اطمینان بخشی معترضان انتخاب کنید و آن بررسی و ارزیابی موردی نسبت به شکایت‌ها است.علیرضا رحیمی نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس در یادداشتی کوتاه درباره آخرین وضعیت اعتراض داوطلبان کنکور امسال نسبت به نتایج اعلام شده، نوشت: اعتراض داوطلبان کنکور امسال در روز گذشته نسبت به نتایج اعلام شده، علاوه بر حواشی نامطلوب آن، نوع برخورد عوامل و مسئولین سازمان سنجش با داوطلبان معترض را در معرض قضاوت افکار عمومی قرار داد.

او اضافه کرد: مشاور سازمان سنجش اعلام کرده از نتایج اطمینان کامل داریم هر داوطلبی اعتراض دارد، اعتراضش را در سیستم ثبت کند. ظاهرا فراموش شده که اعتراضات و شکایت‌های داوطلبان  نسبت به همین سیستم هست که سازمان از آن اظهار اطمینان می‌کند و باز برای رسیدگی به همین سیستم حواله می‌دهند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: بجای آن‌که تابع و تسلیم محض سیستم و ماشین شوید، در شرایطی که اعتراض‌ها همچنان باقیست، روش دومی را برای قانع کردن و اطمینان بخشی معترضان انتخاب کنید و آن بررسی و ارزیابی موردی نسبت به شکایت‌ها است.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: اعتراض داوطلبان فرصت ارزشمندی برای کشف اشتباه‌های احتمالی و خطای سیستمی و اصلاح آن است. معترضان علاوه بر استیفای حق خود،  فرصت اصلاح سیستم را هم به سازمان می‌دهند و این مغتنم است.

او گفت: برای مواجهه با اعتراض داوطلبان، پاسخگویی اقناعی روش مورد انتظار است، و نه برخورد متصلب سیستمی که ضرورتاً اطمینان‌بخشی لازم را در پی ندارد.

رحیمی اضافه کرد: چنانچه خطای سیستمی در کنکور امسال موجب تضییع حق داوطلبان به‌طور وسیعی شده باشد، لازم است کمیسیون‌های آموزش و اصل نود مجلس شورای اسلامی برای کشف حقیقت و احقاق حقوق مردم وارد شده و رسیدگی کنند.

عضو فراکسیون امید مجلس همچنین نوشت: درمواردی افت و کاهش درصد قبولی‌های کنکور امسال را به وجود سهمیه ایثارگران در سیستم نسبت می‌دهند که لازم است سازمان سنجش ارزیابی مقایسه‌ای داشته باشد و روشنگری کند.

او یادآور شد: برخورد نیروی انتظامی با معترضان فراتر از مراقبت و کنترل عادی به‌هیچ وجه قابل قبول نیست و لازم است در موارد مشابه نیروهای ناجا صبوری و حوصله بیشتری داشته باشد.

رحیمی در پایان تصریح کرد: داوطلبان معترض و خانواده‌های آن‌ها، همین مردمی هستند که در ۲۹ اردیبهشت حماسه انتخابات را رقم زدند و افتخار آفریدند.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
زهره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۷
0
0
ممنون از عضو فراکسیون امید مجلس و نماینده اصلاح طلب مردم تهران که حداقل حرفی از ما کنکوری های شکست خورده زدند خدا کند در عمل هم طرفدار هایشان اعمال شود
نظرات شما
captcha