مخالفت روسیه با ایده مشترک امریکا و اوکراین
یکی از مشاوران ارشد رئیس جمهور روسیه از مخالفت این کشور با ایده غربی حضور نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در امتداد مرز با اوکراین خبر داد.
رویداد۲۴-یکی از مشاوران ارشد رئیس جمهور روسیه از مخالفت این کشور با ایده غربی حضور نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در امتداد مرز با اوکراین خبر داد. یکی از مشاوران ارشد رئیس جمهور روسیه روز یکشنبه گفت: منطقی برای حضور صلحبانان سازمان ملل متحد در امتداد مرز بین روسیه و اوکراین وجود ندارد.
به نوشته «رویترز»، امریکا و اوکراین در مقابل مایل به حضور صلحبانان سازمان ملل متحد در مرزهای روسیه و اوکراین هستند.
«والنتینا ماتویینکو» رئیس مجلس عالی روسیه و از مشاوران نزدیک به پوتین روز یکشنبه گفت: مسکو به شدت با این ایده مخالف است.
ماتویینکو حین دیدار از ترکمنستان گفت: «من منطقی در چنین پیشنهادی نمیبینم. کسانی که مایل به محاصره ساکنان دونتسک و لوهانسک با سیم خاردار هستند تا به راحتی مردم را از بین ببرند، موفق نخواهند شد.»
منبع: فارس