تاریخ انتشار: ۲۰:۳۶ - ۰۵ مهر ۱۳۹۶

ضرب و شتم مدیر دبیرستان توسط دانش‌آموز و پیگیری حقوقی آموزش‌وپرورش

رئیس اداره آموزش و پرورش جیرفت گفت: درپی ضرب و شتم مدیر دبیرستان امام صادق شهرستان جیرفت توسط یکی از دانش آموزان، حق و حقوق این معلم مضروب را از طریق دستگاه قضا پیگیری می شود.

رویداد۲۴-رئیس اداره آموزش و پرورش جیرفت گفت: درپی ضرب و شتم مدیر دبیرستان امام صادق شهرستان جیرفت توسط یکی از دانش آموزان، حق و حقوق این معلم مضروب را از طریق دستگاه قضا پیگیری می شود. احمد اسکندری نسب  رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان جیرفت با ابراز تاسف  از ضرب و شتم مدیر مدرسه امام صادق (ع) توسط یکی از دانش آموزان که با مجروح شدن مدیر دبیرستان همراه شده است، گفت: پس از تذکر پیاپی و مکرر مدیر دبیرستان نسبت به کوتاه کردن موی نامتعارف عده‌ای از دانش آموزان و سرپیچی آنها، مدیر مدرسه به منظور حفظ حرمت و حریم مدرسه و رعایت بهداشت و عرف منطقه، اقدام به کوتاه کردن موی عده‌ای از آنها کرد. در ادامه متاسفانه یکی از دانش آموزان در محیط مدرسه با مدیر درگیر شد و او را مورد ضرب و شتم قرار داد.
اسکندری نسب خاطر نشان کرد: معلم مضروب بلافاصله توسط اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان جیرفت منتقل شد و بعد از ۱۲ ساعت بستری و گرفتن خدمات پزشکی و درمانی ترخیص شد.
وی تصریح کرد: مسئولان آموزش و پرورش  ضمن پیگیری حق حقوق این فرهنگی در بیمارستان  و منزل از وی عیادت و دلجویی کردند.
 رئیس آموزش و پرورش جیرفت در پایان  به همه جامعه فرهنگیان و مردم اطمینان داد که  از طریق مراجع قضایی  پیگیر این موضوع خواهد بود: اداره حقوقی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در راستای حفظ حرمت، عزت وجایگاه و کرامت فرهنگیان به جدیت از طریق دستگاه حقوقی پیگیر حق و حقوق همکار فرهنگی است و نتایج حاصله به اطلاع فرهنگیان  عزیز و مردم شریف رسانده خواهد رسید.

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha