تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۰۶ مهر ۱۳۹۶
آزمون:

دوست دارم با آرژانتین هم گروه شویم/شاید پس از جام جهانی باشگاهم را تغییر دهم

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه دوست دارم تیم کشورمان در جام جهانی با آرژانتین هم گروه شود، گفت: شاید پس از جام جهانی 2018، باشگاهم را تغییر دهم و لیگ های دیگر کشورهای اروپایی را تجربه کنم.
دوست دارم با آرژانتین هم گروه شویم/شاید پس از جام جهانی باشگاهم را تغییر دهم
رویداد۲۴-مهاجم تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه دوست دارم تیم کشورمان در جام جهانی با آرژانتین هم گروه شود، گفت: شاید پس از جام جهانی 2018، باشگاهم را تغییر دهم و لیگ های دیگر کشورهای اروپایی را تجربه کنم.

«سردار آزمون» که در جمع ملی پوشان ووشوی ایران در شهر «کازان» روسیه حضور داشت اظهار داشت: بسیار خوشحالم که در جمع ملی پوشان ووشوی ایران هستم، چراکه ووشو از رشته های مدال آور ایران در مسابقات مختلف است و زمانی که متوجه حضور تیم ایران در شهر «کازان» شدم در جمع این قهرمانان حضور یافتم.

سردار آزمون که آشنایی خوبی نسبت به بسیاری از قهرمانان ووشوی ایران و افتخارات آنان داشت، افزود: آروز می کنم این تیم با دست پر به ایران بازگردد. البته اطمینان دارم که تیم مدال های خوبی را برای ورزش ایران به ارمغان می آورد. ورزش های که موجب شادی مردم ایران می شوند برایم ارزش زیادی دارند که ووشو نیز از همین رشته ها است.

وی در ادامه این گفت وگو در خصوص بازگشت به رابین کازان، گفت: هیچگاه اعلام نکردم که هرجا «قربان بردیف» (سرمربی فعلی رابین) برود، من هم در آن تیم بازی می کنم. او به من پیشنهاد داد و پس از مشورت با خانواده و مدیر برنامه هایم تصمیم به حضور دوباره در این تیم گرفتم و از این انتخاب راضی هستم.

وی افزود: جدایی از تیمی که در آن روزهای خاطره انگیزی داشته باشید، بسیار سخت است. میان من و هواداران روستوف ارتباط خوبی وجود داشت و جدایی از تیم باشگاه بسیار دشوار بود.

آزمون در مورد پیشنهاداتی که از لیگ های دیگر کشورهای اروپایی داشت و به ادامه فعالیت در روسیه را انتخاب کرد، اظهار داشت: فکر می کنم پس از جام جهانی به لیگ های اروپایی دیگر بروم. به هر کشور و باشگاهی که در آن احساس راحتی کنم و جای پیشرفت داشته باشم، خواهم رفت.

مهاجم جوان و گلزن تیم ملی فوتبال ایران، گفت: به دنبال بازی کردن هستم و نمی خواهم ذخیره باشم، چراکه فوتبالیست اگر یک ماه نیمکت نشین باشد، افت فاحشی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه حضور در لیگ های بزرگ اروپایی نیاز به تجربه دارد، افزود: ادامه حضور در لیگ روسیه و همچنین بازی در جام جهانی باعث افزایش تجاربم می شود.

آزمون در مورد افزایش سطح توقعات مردم برای موفقیت تیم کشورمان در جام جهانی، گفت: در سطح باشگاهی نیز لیگ با لیگ قهرمانان خیلی متفاوت است و یک لحظه غفلت موجب حذف می شود. در لیگ قهرمانان با بازیکنان بزرگی بازی کرده ام و در جام جهانی نباید کوچکترین غفلتی داشته باشیم. همه می آیند از اعتبار فوتبال خودشان در جام جهانی دفاع کنند و باید با آمادگی بالایی به مصاف تیم های قوی برویم.

وی در پاسخ به این سوال که دوست دارید تیم ملی ایران با کدام تیم بزرگ هم گروه شود؟ توضیح داد: به این مساله فکر نکرده ام، اما فکر می کنم بازی با آرژانتین، البته اگر آنها بتوانند جواز حضور در جام جهانی روسیه را کسب کنند بسیار جداب خواهد بود.

آزمون در مورد گلزنی احتمالی در جام جهانی، گفت: جام جهانی بهترین تورنمنت دنیا است و خیلی دوست دارم گلزنی کنم.هر بازیکنی که در این رویداد موفق به گلزنی شود، قطعا نتیجه زحمات خود را می بیند.

وی در پاسخ به این سوال که دوست دارید در کدام باشگاه بزرگ اروپایی فعالیت کند؟ گفت: همه دوست دارند در رئال و یا بارسلونا باشند و من نیز از بچگی هوادار رئال مادرید بوده ام.
منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha