ترافیک سنگین در محور سوادکوه
محمد صادقی، رئیس پلیس راهور سوادکوه از ترافیک سنگین و دو طرفه محور سوادکوه خبر داد.
رویداد۲۴-محمد صادقی، رئیس پلیس راهور سوادکوه از ترافیک سنگین و دو طرفه محور سوادکوه خبر داد. محمد صادقی امروز با اشاره به اینکه ترافیک محور سوادکوه هم اکنون 2 طرفه و سنگین است، اظهار کرد: هرچند ترافیک در حال حرکت است ولی از سمت شمال به سمت تهران از منطقه کارسالار تا سرخکلا بخش زیراب سوادکوه و از طرف سوادکوه به سمت قائمشهر هم از 20 متری شهر زیراب به سمت جمشیدآباد سنگین است.
وی افزود: حضور مسافران به سمت پایتخت و تردد از ییلاقهای سوادکوه به سمت شهرهای سوادکوه و قائمشهر از دلایل ترافیک محور سوادکوه است.
رئیس پلیس راهور سوادکوه گفت: به دلیل 2 طرفه بودن ترافیک محور سوادکوه امکان بستن یک طرف و تخلیه بار ترافیکی وجود ندارد و این اقدام ترافیکی به دلیل سنگین بودن ترافیک از سمت شمال به تهران در ساعت 13 انجام شد.
منبع: فارس