تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۰ مهر ۱۳۹۶

آموزش و پرورش به نصب بنر وزیر در مشهد واکنش نشان داد

شهرداری شهر مشهد بدون به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی بنر‌هایی در سطح شهر با تصویر وزیر آموزش و پرورش نصب کرده بود که در نهایت موجب واکنش آموزش و پرورش شد.

رویداد۲۴-شهرداری شهر مشهد بدون به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی بنر‌هایی در سطح شهر با تصویر وزیر آموزش و پرورش نصب کرده بود که در نهایت موجب واکنش آموزش و پرورش شد.سه هفته پیش از درج جوابیه‌ای از سوی مرکز اطلاع‌ رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش درباره انتشار بنری تبلیغاتی از عکس وزیرآموزش‌وپرورش در شهر مشهد، مدیرکل دفتر وزارتی در بخشنامه‌ای با صراحت دستور پرهیز از تبلیغات و تشریفات زائد را داده بود.

این بخشنامه از طرف «شاپور محمد زاده» مدیرکل دفتر وزارتی در تاریخ 14شهریور96 صادر شده بود که متن کامل و تصویر این بخشنامه در پی می‌آید:

«مدیرکل محترم آموزش‌وپرورش استان‌

با سلام

ضمن آرزوی توفیق به اطلاع می‌رساند، حسب دستور وزیر محترم، مقتضی است، ترتیبی اتخاذ فرمایید تا درجریان سفرهای ایشان و هیات همراه به استان‌های کشور از انجام هرگونه تبلیغات از قبیل نصب بنر، پلاکارد، پوستر، تشریفات، هدیه و... که منجر به‌صرف هزینه‌های غیرضروری می‌گردد اکیداً خودداری شود. »

12

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha