تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۱۹ مهر ۱۳۹۶

اعلام رسمی آزادسازی «الحویجه» توسط ارتش عراق

فرمانده عملیات آزادسازی الحویجه رسما از آزادسازی کامل شهر الحویجه در جنوب غرب کرکوک خبر داد.

رویداد۲۴-فرمانده عملیات آزادسازی الحویجه رسما از آزادسازی کامل شهر الحویجه در جنوب غرب کرکوک خبر داد. «عبدالامیر یارالله» فرمانده عملیات آزادسازی الحویجه، سه‌شنبه‌شب رسما اعلام کرد، شهرستان الحویجه در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی شهر کرکوک به طور کامل از اشغال داعش بازپس گرفته شد.

فرمانده عملیات آزادسازی الحویجه تاکید کرد، یگان‌های ارتش و نیروهای «الحشد الشعبی» ( بسیج مردمی) ماموریت خود را در مرحله دوم عملیات آزادسازی شهرستان الحویجه به پایان رساندند.

وی تصریح کرد، نیروهای عراقی موفق شدند مناطق بخش جنوبی الحویجه را از مرکز آن و منطقه «الریاض» و همچنین ۱۶۱ روستا و منطقه را کاملا بازپس بگیرند و بر جاده «الفتحه-الریاض» به سمت کرکوک مسلط شوند.

طبق این گزارش، نیروهای ارتش و الحشدالشعبی همچنین موفق شدند کنترل رشته‌کوه‌های «حمرین» از پل «زغیتون» تا پل «الفتحه» به مسافت ۴۵ کیلومتر را به دست بگیرند.

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha