تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۸ آبان ۱۳۹۶

صدور ویزا طی 48 ساعت در وزارت خارجه و کنسولگری‌های عراق

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از وضعیت امنیتی مطلوب مرزهای کشور خبر داد و گفت: زائران اربعین حسینی در کمترین زمان ممکن می‌توانند از مرزهای کشور خارج شوند.

رویداد۲۴-رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از وضعیت امنیتی مطلوب مرزهای کشور خبر داد و گفت: زائران اربعین حسینی در کمترین زمان ممکن می‌توانند از مرزهای کشور خارج شوند.علاءالدین بروجردی در حاشیه بازدید از مرز شلمچه ، گفت: وضعیت مرزها خوب است و مرزبانان نیروی انتظامی به همراه دیگر دستگاه های امنیتی تلاش می کنند امنیت زائران تامین شود، که بحمدلله این اتفاق بزرگ افتاده و امیدواریم با کمک خود مردم این روند ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: شرایط خروج از کشور داشتن گذرنامه معتبر و شرط ورود به کشور عراق نیز داشتن ویزای معتبر است .

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: بحمدلله صدور ویزا در وزارت خارجه و کنسولگری های کشور عراق در ایران سرعت خوبی دارند و ظرف 48 ساعت انجام می شود.

بروجردی خاطرنشان کرد: زائران اربعین حسینی در صورتی که گذرنامه و ویزای معتبر داشته باشند، در کمترین زمان ممکن می توانند از مرزهای کشور خارج شوند.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha