برافراشتن پرچم اسرائیل در کردستان عراق مسئله داخلی است
رویداد۲۴-هدر ناوئرت، سخنگوی وزارت خارجه امریکا اعلام کرد تصمیم پارلمان عراق مبنی بر جرم دانستن برافراشتن پرچم اسرائیلی مسألهای داخلی است. هدر ناوئرت، سخنگوی وزارت خارجه امریکا اعلام کرد: شما میدانید که رابطه بسیار خوبی با اسرائیل داریم و تصمیم پارلمان عراق مبنی بر جرم دانستن برافراشتن پرچم اسرائیل مسأله داخلی عراق است.
وی در ادامه گفت: برخی شخصیتهای عراقی منبع نگرانی گسترده برای واشنگتن هستند. ناوئرت همچنین خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمرکز ما بر تلاشها برای گردهم آوردن تمامی عراقیها و کردها برای گفتوگو است، اما برخی شخصیتهای عراقی هستند که منبع نگرانی برای امریکا به شمار میروند ما به عنوان دولت امریکا طرحهایی برای اقدامات این افراد داریم.
سخنگوی وزارت خارجه امریکا در ۲۶ اکتبر ۲۰۱۷ میلادی ابو مهدی المهندس، معاون رئیس هیئت حشد شعبی را "تروریست" خواند.
هیئت حشد شعبی تروریست خواندن ابومهدی المهندس را نوعی تهدید مستقیم برای وی میداند و معتقد است که مسئولیت هرگونه آزار و اذیت به المهندس به دوش امریکا است و واشنگتن باید در این باره پاسخگو باشد.