تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۱۹ آبان ۱۳۹۶

قائم مقام وزیر بهداشت از درمانگاه‌های هلال احمر در کربلا بازدید کرد

قائم مقام وزیر بهداشت و درمان در بازدید از خدمات بخش درمانی هلال احمر در بیمارستان الحسین (ع) و درمانگاه هتل ملاک در کربلا، گفت: اقدام هلال احمر در ارائه خدمات به زائران در یک بخش بیمارستان الحسین (ع) گام بزرگ رو به جلویی است.

رویداد۲۴-قائم مقام وزیر بهداشت و درمان در بازدید از خدمات بخش درمانی هلال احمر در بیمارستان الحسین (ع) و درمانگاه هتل ملاک در کربلا، گفت: اقدام هلال احمر در ارائه خدمات به زائران در یک بخش بیمارستان الحسین (ع) گام بزرگ رو به جلویی است. دکتر ایرج حریرچی صبح امروز در این بازدید گفت: هم اکنون اربعین به واقعه وسیعی تبدیل شده و این حجم زیاد و تعداد زیاد زائران و با چنین فعالیت جسمی در مدت زمان کم در اربعین، با توجه به شرایط حاکم در منطقه نیاز است تا برنامه ریزی وسیع و منسجمی برای مدیریت آن انجام شود.

وی با اشاره به اینکه توسعه ارائه خدمات به زائران در عتبات از اهمیت بسیاری برخوردار است، افزود: هم اکنون هلال احمر روزانه 55 هزار ویزیت را با 1500 پزشک انجام می دهد و این اوج خدمات هلال احمر است و اینکه اورژانس یک بیمارستان را در اختیار دارد، گامی رو به جلو است.

قائم مقام وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه تا کنون واقعه بهداشتی اپیدمیک و حادثه دست ساز انسانی نداشته ایم، اظهار کرد: باید آمادگی خود را نیز در این زمینه ها افزایش دهیم و دو رویکرد مردمی و داوطلبانه و مشارکت دولت و خیرین را برای جلب مشارکت های مردمی و بهبود ارائه خدمات در اربعین، مدنظر قرار دهیم که این مهم ذیل بودجه های مصوب و معمولی وزارت بهداشت و هلال احمر قابل گشایش نیست و باید اعتبار مستقلی برای آن در نظر گرفت.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلا احمر، دکتر حریرچی همچنین روز گذشته پنجشنبه از درمانگاه‌های هلال احمر در هتل نباء نجف بازدید کرد.

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha