قطع ۴هزار سیمکارت ارسال کننده پیامک تبلیغاتی
رویداد۲۴-رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از قطع سرویس ۴هزار سیمکارت ارسال کننده پیامک تبلیغاتی مزاحم براساس اعلام شکایت مردم به سامانه ۱۹۵ خبر داد.حسین فلاح جوشقانی با بیان اینکه اخیرا وزیر ارتباطات دستور ویژه داد که بازهم شرایط را برای اعلام شکایت مردم از مزاحمتهای پیامکهای تبلیغاتی تسهیل کنیم، افزود: امیدواریم به زودی حداقلهای باقیمانده از این سیمکارتها نیز شناسایی و مسدود شوند.
وی با اشاره به اینکه این سیمکارتها صرفا با هدف ارسال پیامک انبوه خریداری می شوند، اضافه کرد: مسدود کردن سرویس پیامک این سیمکارتها به معنای قطع ارتباطشان تلقی میشود.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه حدود ۱۵۰هزار شکایت از پیامکهای تبلیغاتی مزاحم به سامانه ۱۹۵ ارسال شده است، افزود: بخشی از این شکایات با فرمت اشتباه ارسال شده است و تنها ۵۰ درصد آنها برای بررسی، مجاز شناخته شد که مورد بررسی قرار گرفت.
فلاح جوشقانی یادآور شد: ما صرفا با دریافت یک شکایت از یک پیامک، اقدام به قطع ارتباط نمی کنیم چرا که ممکن است فردی با هدف شخصی، اقدام به اعلام شکایت از یک شماره کرده باشد. اگر تعداد شکایات از یک سیم کارت به ۵ مورد برسد و بررسیها نیز نشان دهد که شماره مورد نظر در ۳ روز متوالی به ارسال پیامک انبوه با آستانه ۴۰۰ پیامک اقدام کرده است و مکالمه صوتی نیز نداشته باشد، مشمول قطع سرویس خواهد شد.