مکرون خواستار انحلال حشدالشعبی شد
رویداد۲۴-رئیس جمهور فرانسه در اظهاراتی خواهان حرکت تدریجی عراق به سمت غیرنظامی سازی این کشور شد و به طور ویژه با نام بردن از بسیج مردمی (حشدالشعبی) خواهان غیر مسلح سازی و انحلال آن شد. رئیس جمهور فرانسه و نخست وزیر منطقه کردستان عراق در جریان نشست خبری مشترک در کاخ ریاست جمهوری فرانسه بر تلاش برای گفتگو با دولت مرکزی عراق درباره آینده عراق متحد تاکید کردند. در این نشست مکرون گفت: من به آقای نچیروان بارزانی، علاقه فرانسه به تحقق کامل حقوق کردهای عراق مطابق با قانون اساسی این کشور و اجرای یک مدیریت و کشورداری جامع را یادآور شدم.
رئیس جمهور فرانسه در بخش دیگری از سخنانش افزود: این موضوع اساسی است که بتوان به تدریج به سمت غیرنظامی سازی حرکت کرد بالاخص غیر مسلح ساختن بسیج مردمی که در سالهای اخیر در عراق شکل گرفته است و تمام گروههای شبه نظامی باید به تدریج منحل شوند و از بین بروند.
نچیروان بارزانی نیز ر پاسخ به درخواست مکرون درخصوص ایجاد فضای گفتگوی ملی سازنده، گفت: ما برای گفتگویی سازنده در چارچوب قانون اساسی عراق، برای حل همه مسایل و مشکلات عراق و منطقه آمادگی داریم.