تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۱۸ آذر ۱۳۹۶

ریاض مالکی: تصمیم ترامپ درباره قدس باطل است

ریاض مالکی، وزیر خارجه فلسطین با بیان اینکه دولت فلسطین تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری امریکا درباره اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را به لحاظ قانونی و سیاسی باطل می داند، تاکید کرد: واشنگتن هیچ نقشی در روند سازش ندارد.

رویداد۲۴-ریاض مالکی، وزیر خارجه فلسطین با بیان اینکه دولت فلسطین تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری امریکا درباره اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را به لحاظ قانونی و سیاسی باطل می داند، تاکید کرد: واشنگتن هیچ نقشی در روند سازش ندارد. مالکی گفت: دولت فلسطین تصمیم ترامپ درباره قدس را به طور کامل رد می کند، آن را به لحاظ قانونی و سیاسی باطل می داند و هرگز درباره آن وارد تعامل نخواهد شد.

وزیر خارجه فلسطین تصریح کرد: واشنگتن هیچ نقشی در روند سازش میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی ندارد.

وی ادامه داد: تصمیم گرفته ایم با هیچ یک از مسئولان امریکایی پس از این تصمیم ترامپ، دیدار نکنیم.

مالکی ادامه داد: ما از مجموعه کشورهای عربی می خواهیم با آماده کردن پیش نویس قطعنامه ای در شورای امنیت، امریکا را به عقب نشینی از تصمیم انتقال سفارتخانه به قدس، وادار کنند.

این مقام فلسطینی تصریح کرد: وزیران خارجه سازمان کنفرانس اسلامی روز چهارشنبه نشستی درباره تصمیم اخیر واشنگتن درباره قدس برگزار خواهد کرد.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha