تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۲۷ آذر ۱۳۹۶

«پاول دوروف» از بیت‌کوین دفاع کرد

مدیرعامل ۳۳ ساله تلگرام هنگام خروج از روسیه، ۲هزار بیت کوین را با بهای هر بیت کوین ۷۵۰دلار خریداری کرد که درمجموع این رقم به یک میلیون و ۵۰۰هزار دلار رسید در حالی که این رقم امروزه چند برابر شده است.

رویداد۲۴-مدیرعامل ۳۳ ساله تلگرام هنگام خروج از روسیه، ۲هزار بیت کوین را با بهای هر بیت کوین ۷۵۰دلار خریداری کرد که درمجموع این رقم به یک میلیون و ۵۰۰هزار دلار رسید در حالی که این رقم امروزه چند برابر شده است.«پاول دوروف» در آخرین گفت‌وگوی خود با بلومبرگ، با اشاره به افزایش بهای بیت‌کوین گفت: اگر امروز می‌خواستم این تعداد بیت کوین را بخرم باید برای آن بیش از ۳۵میلیون دلار پرداخت می‌کردم که این افزایش قیمت در طول ۳سال بسیار غیرمنتظره است. قیمت بیت‌کوین در رکوردی تازه به ۱۸هزار دلار رسیده و برخی از کشورها تاکنون بازارهای خود را برای این ارز دیجیتال رمزگذاری شده، باز کرده‌اند.

وی با وجود افزایش بهای بیت‌کوین، باز هم این ارز دیجیتالی را قابل دفاع دانست و افزود: ورود بیت‌کوین درواقع فرصتی برای سیستم‌های مالی جهان ایجاد کرد تا از هژمونی و استیلای امریکا خارج شوند. «پاول دوروف» در این مصاحبه عنوان کرد که نسبت به آینده بیت‌کوین بسیار خوشبین است چون آن را طلای دیجیتال یا digital gold می‌داند. حال باید منتظر ماند و دید ماجرای بیت‌کوین به کجا ختم می‌شود؟

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha