تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۲۸ آذر ۱۳۹۶

حمله نیروهای امنیتی اقلیم کردستان عراق به شبکه تلویزیونی منتقد بارزانی

در ادامه اعتراضات مردمی به فساد اقتصادی و شرایط نابسامان اقلیم کردستان عراق، نیروهای امنیتی این منطقه با حمله به دفتر شبکه تلویزیونی منتقد بارزانی ها، پخش برنامه های آن را متوقف کردند.

رویداد۲۴-در ادامه اعتراضات مردمی به فساد اقتصادی و شرایط نابسامان اقلیم کردستان عراق، نیروهای امنیتی این منطقه با حمله به دفتر شبکه تلویزیونی منتقد بارزانی ها، پخش برنامه های آن را متوقف کردند. نیروهای امنیتی همچنین کارکنان این شبکه کردی را در سالنی محبوس کردند که تا زمان مخابره خبر ادامه دارد این شبکه تلویزیونی یکی از شبکه های منتقد در کردستان عراق است که اعتراضات اخیر مردم منطقه را بصورت زنده پوشش می داد. بدنبال متوقف کردن برنامه های این شبکه خبری شمار زیادی از مردم شهر سلیمانیه با حضور در مقابل دفتر این رسانه از آن حمایت کرده و علیه تشکیلات کردستان عراق شعار دادند.

همزمان روز سه شنبه تیم های خبری این شبکه در شهرهای مختلف کردستان عراق که سرگرم پوشش اعتراضات بودند مورد حمله نیروهای امنیتی قرار گرفته و شماری از این روزنامه نگاران دستگیر شدند.
مقامات عراقی از جمله چند نماینده پارلمان و نیز حیدر العبادی نخست وزیر عراق امروز خواستار احترام به حق اعتراض و تجمع مردم کردستان عراق شدند
حیدرالعبادی در نشست خبری هفتگی خود از مقامات محلی خواست تظاهرات و اعتراضات مسالمت آمیز مردم را محترم بشمارند وی گفت: وقتی فساد باشد عدم امکان پرداخت حقوق کارکنان طبیعی است
یکی از موارد اعتراض مردم در شمال عراق در تظاهرات دو روز گذشته عدم پرداخت چند ماه حقوق و دستمزد از سوی تشکیلات کردستان عراق است

 در جریان این اعتراضات تاکنون دفاتر چند حزب کرد عراقی و چندین مرکز دولتی منطقه مورد حمله قرار گرفت یا به آتش کشیده شد.

 

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha