تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۳۰ آذر ۱۳۹۶
رییس سازمان مدیریت بحران کشور:

تهران، البرز و قم پنجشنبه تعطیل هستند/97 مصدوم و یک کشته در زلزله 5.2 ریشتری تهران

رییس سازمان مدیریت بحران کشور از تعطیلی تمام مراکز اجرایی و آموزشی استان‌های تهران، قم و البرز در روز پنجشنبه خبر داد.
رویداد۲۴-رییس سازمان مدیریت بحران کشور از تعطیلی تمام مراکز اجرایی و آموزشی استان‌های تهران، قم و البرز در روز پنجشنبه خبر داد.

نجار اعلام کرد:‌ با تصممیات اتخاذ شده تمامی مدارس و ادارات و دستگاه‌های دولتی استان‌های تهران، قم و البرز در روز پنجشنبه تعطیل است.

مقیمی، استاندار تهران نیز در گفتگو با ایسنا با اشاره به وقوع زلزله 5.2 ریشتری که در مرز استان‌های تهران و البرز روی داد گفت: تمامی دستگاه‌ها و نهادها و دانشگاه‌های استان تهران در روز پنج شنبه تعطیل خواهند بود.

او گفت: دستگاهای امدادرسان با توجه به ماموریتی که دارند به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

اعلام آخرین آمار مصدومان زلزله تهران و البرز

اسماعیل نجار در حاشیه جلسه مدیریت بحران شهر تهران در مورد مصدومان زلزله تهران اعلام کرد: تعداد مصدومانی که پس از زلزله به مراکز درمانی مراجعه کره یک نفر در ساوه و 42 در استان البرز بوده‌اند اما هیچ یک در پی تخریب ساختمان و یا ریزش آوار دچار مصدومیت نشده بود بلکه حین فرار دچار حادثه شده بودند.

نجار با بیان اینکه تمامی این افراد به شکل سرپایی درمان شدند اظهار داشت:‌ هیچ مورد فوتی ناشی از زلزله نداشتیم.

وی گفت در چند مورد معدود هم در برخی از سازه‌های گزارش ترک‌خوردگی داشیتم.

نجار با بیان اینکه تمامی دستگاه‌های امدادی و خدماتی در آماده باش کامل هستند گفت:‌ مردم نیز به هیچ عنوان به شایعات توجه نکرده و اخبار را از رسانه‌های رسمی پیگیری کنند.

مردم به پمپ بنزین‌ها هجوم نبرند 

زیبا اسماعیلی سخنگوی شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی  درباره وضعیت سوخت رسانی به جایگاه های عرضه سوخت در پی وقوع زلزله ۵.۲ ریشتری در تهران و البرز اظهار داشت: در حال حاضر ستاد مدیریت سوخت تشکیل شده و در حال آماده باش کامل به سر میبرند .

وی افزود: دستورات لازم به انبارهای نفت و تانکرهای سوخت رسان داده شده و سوخت به میزان کافی موجود است .

اسماعیلی با بیان اینکه هیچ کمبود سوختی در جایگاهها وجود ندارد، تاکید کرد: مردم آرامش خود را حفظ کنند و نیازی به هجوم به پمپ بنزینها نیست .

وی یادآور شد: هم اکنون مدیریت ستاد سوخت جلسه تشکیل داده و دستورات لازم را صادر کرده اند ،تعدادی نفت کش به جایگاهها اعزام شده و ذخایر کافی است .

97 مصدوم و یک کشته در زلزله 5.2 ریشتری تهران

رییس سازمان امداد و نجات از مصدومیت 97 نفر و کشته شدن 1 نفر بر اثر زلزله 5.2 ریشتری در تهران و البرز خبر داد.

مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات کشور درباره آخرین وضعیت زلزله 5.2 ریشتری گفت: این زلزله در ساعت 23:27 و در عمق 7 کیلومتری زمین بود که 12 پس لرزه تاکنون داشته است.

رییس امداد و نجات هلال احمر با بیان اینکه شهر ملارد مرکز زلزله بوده، گفت: استان های تهران، البرز، قزوین، قم، گیلان و مرکزی متاثر از این زلزله بودند و 97 نفر نیز در این حادثه مصدوم شدند.

سلیمی خاطرنشان کرد: 50 نفر در البرز،34 نفر در تهران، 12 نفر در شهرستان ساوه و یک نفر نیز در قزوین مصدوم شده اند همچنین یک نفر در استان البرز جان خود را از دست داده است.

به احتمال زیاد گسل اشتهارد عامل زلزله تهران بوده است


علی بیت‌الهی، مدیر بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار کرد: دو فرضیه برای زلزله ۵.۲ ریشتری ملارد متصور هستیم؛ یکی اینکه زلزله اصلی همان زمین لرزه ۵.۲ ریشتری بوده و لذا پس‌لرزه‌های بعدی کمتر خواهد بود. فرضیه دیگر این است که این ۵.۲ ریشتر پیش‌لرزه‌ی زمین‌لرزه‌ی شدیدتری است‌.

وی افزود: عقل سلیم حکم می‌کند که فرضیه دوم را ملاک قرار دهیم. بنابراین از شهروندان تقاضا می‌شود امشب را در فضاهای باز سپری کنند.

بیت‌الهی با بیان اینکه گسل‌های غرب و دیگر گسل‌های اطراف تهران نزدیک به یکدیگر است گفت: شناخت گسل اصلی هنوز قطعی نشده اما به نظر می‌رسد زمین‌لرزه از سوی گسل اشتهارد بوده است. این گسل جوان است و قبلا سابقه زمین لرزه‌های شدید از طرف وجود داشته است.

مشکلی برای تامین وجه نقد خودپردازها نیست

بعد از وقوع زلزله شب گذشته و با اعلام استاندار تهران  تمامی ادارات و مراکز دولتی استان به جز دستگاه‌های خدمات رسان، امروز - پنجشنبه همزمان با ٣٠ آذرماه تعطیل است.

اما با اعلام بانک مرکزی این تعطیلی شامل بانکها نشده و امروز خدمات خود را به روال عادی ارائه خواهند کرد. با این حال برخی گزارش‌ها حاکی از تعطیلی برخی هر چند تعداد محدودی از بانک‌ها است.

اطلاعات دریافتی از بانک مرکزی از این حکایت دارد که بانکها با اعلام عمومی تعطیلی در این باره اقدام کرده اند ولی باتوجه به اینکه بانک‌ها نیز سازمان های خدمت رسان هستند بانک مرکزی تاکید داشت که امروز شعب بانکها باید فعال بوده و خدمات لازم را به مشتریان ارائه کنند.

بر این اساس با اعلامی که بانک مرکزی به بانک‌ها داشته اصل بر باز بودن آنها قرار گرفته است و البته گذری بر شعب بانکها هم نشان از باز بودن آن‌ها دارد. اما ممکن است برخی به دلیل اعلام استانداری تهران و یا فرمانداری بسته باشند.

در مجموع مشکلی در ارائه خدمات وجود نداشته و مردم می‌توانند با مراجعه به بانکها به امور بانکی خود رسیدگی کنند.

استاندار تهران:‌ آماده باش صد درصدی نیروهای امدادی درسطح تهران

محمد حسین مقیمی، استاندار تهران با اشاره به زلزله 5.2 ریشتری که در استان تهران احساس شد گفت: شهروندان تهرانی در حد امکان در ساختمان‌های ایمن بمانند و درصورت خروج از ساختمان، از خودرو استفاده نکنند و موجب ایجاد ترافیک در معابر نشوند.

وی افزود:‌ کلیه نیروهای امدادی و انتظامی در سطح استان تهران در آماده باش کامل قرار گرفته‌اند لذا شهروندان تهرانی ضمن  حفظ  آرامش اخبار را تنها از منابع رسمی همچون صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و خبرگزاری‌ها پیگیری کنند.

استاندار تهران تاکید کردَ: شهروندان آرامش خود را حفظ کنند و به موارد ایمنی که در این موارد لازم است رعایت شوند توجه داشته باشند و از شتابزدگی و حرکت خودروها در معابر خودداری کنند.


منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha