تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۰۱ دی ۱۳۹۶

11 شهید و 3300 زخمی نتیجه تصمیم ضد فلسطینی ترامپ

اسامه النجار، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین گفت، از زمان اعلام تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا درباره قدس، در درگیری‌ها بین فلسطینی ها و نیروهای اشغال‌گر در استان‌های کرانه باختری و نوار غزه ۱۱ فلسطینی شهید و بیش از ۳۳۰۰ تن دیگر زخمی شده اند.

رویداد۲۴-اسامه النجار، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین گفت، از زمان اعلام تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا درباره قدس، در درگیری‌ها بین فلسطینی ها و نیروهای اشغال‌گر در استان‌های کرانه باختری و نوار غزه ۱۱ فلسطینی شهید و بیش از ۳۳۰۰ تن دیگر زخمی شده اند. وی افزود، از میان ۴۰۰ تنی که با شلیک مستقیم زخمی شده‌اند، شرایط شش تن وخیم است و تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

از زمانی که آمریکا با وجود مخالفت جهانی اعلام کرد، قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت می‌شناسد، درگیری‌ها میان فلسطینیان و ملت فلسطین اوج گرفته و این درگیری ها همچنان ادامه دارد.

 

 

 

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha