تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۱۰ دی ۱۳۹۶

هیچ‌کس در ترکیه امنیت جانی و مالی ندارد

رهبر حزب اپوزیسیون مردم جمهوری‌خواه ترکیه اظهار کرد، هیچ شهروندی در این کشور امنیت جانی و مالی ندارد.

رویداد۲۴-رهبر حزب اپوزیسیون مردم جمهوری‌خواه ترکیه اظهار کرد، هیچ شهروندی در این کشور امنیت جانی و مالی ندارد.رهبر حزب مردم جمهوری‌خواه ترکیه، با انتقاد از حزب حاکم عدالت و توسعه و به ویژه وضعیت فوق‌العاده اعلام شده از زمان کودتای نافرجام سال ۲۰۱۶ گفت، ترکیه دیگر یک کشور دموکرات نیست.

قلیچداراوغلو در کنگره استانی حزب خود خطاب به جمعیت گفت: اگر اعضای پارلمان، رهبران اجتماعی و روزنامه‌نگاران یک کشور زندانی باشند، دموکراسی‌ در آن وجود ندارد.

وی افزود، اگر مسؤولان سیاسی در پرونده‌های کیفری دستور تیراندازی بدهند، شهروندان آن کشور امنیت ندارند.

رهبر حزب جمهوری‌خواه مردم گفت: اگر این نهادهای سیاسی هستند که تصمیمات حقوقی می‌گیرند و قاضی‌ها در آن نقشی ندارند، شهروندان در این کشور امنیت جانی و مالی ندارند.

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha