معاون شهردار تهران:
کلنگ ساختمانجدید پلاسکو، ۲۹دی زده میشود
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: مقرر شده بیست و نهم دی ماه در مراسم سالگرد حادثه پلاسکو کلنگ ساختمان جدید زده شود.
رویداد۲۴- معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: مقرر شده بیست و نهم دی ماه در مراسم سالگرد حادثه پلاسکو کلنگ ساختمان جدید زده شود.
مهدی حجت، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نزدیک شدن سالگرد حادثه پلاسکو درباره سرنوشت این ساختمان گفت: جلسات متعددی با شهرداری و بنیاد مستضعفان مالک ساختمان برگزار شده است و مقرر شد ساختمانی حدود 10 طبقه جای پلاسکو ساخته شود.
وی ادامه داد: البته مساله حاشیهای در خصوص حریم مدرسه ژاندارک وجود داشته که جزو میراث فرهنگی به حساب میآید. قرار شد با توجه به حقوق کسبه میراث فرهنگی با 10 طبقه موافقت کند و سمت مدرسه ژاندارک کمتر بارگذاری شود.
وی در خصوص تعداد پارکینگهای مورد نیاز پلاسکو نیز افزود: پلاسکو نیاز به 2هزار و 300 پارکینگ دارد اما فقط امکان ساخت یک هزار و 300 پارکینگ وجود دارد به همین دلیل بنیاد قبول کرد پارکینگ روبهروی ساختمان را ترمیم و از آن هم استفاده کند.
حجت در خصوص مراسم کنلگزنی ساختمان جدید پلاسکو تصریح کرد: مقرر شده بیست و نهم دی ماه در مراسم سالگرد این حادثه کلنگ ساختمان جدید زده شود و با توجه به فرصت پروژه ساخت آن سه سال طول خواهد کشید. البته شهرداری عینا براساس قوانین و همچون یک مشتری معمولی با بنیاد مستضعفان برخورد کرده است.
منبع: ایلنا