"بوریس جانسون": مسئله قدس تنها با سازش حل می شود
رویداد۲۴-بوریس جانسون" وزیر خارجه انگلیس، بر پایبندی کشورش به حمایت از مردم فلسطین و راهکار تشکیل دو کشور تأکید کرده و گفت مسئله قدس تنها با سازش حل می شود و در نهایت نیز باید این شهر پایتخت مشترک اسرائیل و فلسطین باشد. "بوریس جانسون" وزیر خارجه انگلیس در اظهاراتی که به ریاض مالکی، وزیر خارجه فلسطین مطرح کرد، عنوان داشت: من مجدداً بر پایبندی انگلیس به حمایت از مردم فلسطین و راهکار تشکیل دو کشور و نیاز مبرم به تمدید مذاکرات صلح و موضع شفاف انگلیس نسبت به وضعیت قدس تأکید میکنم.
وی افزود: مساله قدس باید از طریق یک سازش مبتنی بر مذاکره میان اسرائیلیها و فلسطینیها حل شود و قدس در پایان کار، پایتخت مشترک اسرائیل و فلسطین باشد.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در ششم دسامبر گذشته اعلام کرد که ایالات متحده رسماً قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت میشناسد و سفارت آمریکا را از تلآویو به قدس انتقال میدهد.