تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۱۸ دی ۱۳۹۶

جباری با احترام از استقلال جدا می شود

پندار توفیقی، معاون ورزشی باشگاه استقلال در مورد شرایط چند بازیکن این تیم که صحبت از جدایی آنهاست، صحبت کرد.

رویداد۲۴-پندار توفیقی، معاون ورزشی باشگاه استقلال در مورد شرایط چند بازیکن این تیم که صحبت از جدایی آنهاست، صحبت کرد. پندار توفیقی در خصوص اینکه آیا سجاد شهباززاده از استقلال جدا می شود، گفت: شهباززاده از تیم های تراکتورسازی و ذوب آهن پیشنهاد دارد و در این خصوص شخص شفر تصمیم می گیرد. طبعا ما برای اضافه کردن یک مهاجم هدف باید از لیست‌مان بازیکن خارج کنیم ولی باید نظرنهایی شفر را بدانیم.
معاون ورزشی باشگاه استقلال در خصوص وضعیت امید نورافکن و پیشنهاداتی که از اروپا دارد، چنین پاسخ داد: این بازیکن پیشنهاداتی دارد اما شفر با جدایی وی مخالفت کرده است.
وی در پایان در خصوص اینکه سرانجام تکلیف جباری چه شد؟ اظهار داشت: جباری بازیکنی است که با ما قرارداد دارد و یک قرارداد میان ما و این بازیکن منعقد شده است. هدف ما هم این است که احترام جباری که بازیکن بزرگی است حفظ شده و این بازیکن با احترام از استقلال جدا شود. منتظر حکم کمیته تعیین وضعیت فدراسیون هستیم تا در نهایت در این مورد هم به جمع بندی برسیم.

منبع: ایران آنلاین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha