تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۲۵ دی ۱۳۹۶

سفر معاون وزیر امور خارجه واشنگتن به اسلام آباد

امروز "آلیس ولز" معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور آسیای میانه و جنوب آسیا در سومین سفر خود پاکستان، با مقام های اسلام آباد دیدار کرده و درباره روابط دوجانبه دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

رویداد۲۴-امروز "آلیس ولز" معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور آسیای میانه و جنوب آسیا در سومین سفر خود پاکستان، با مقام های اسلام آباد دیدار کرده و درباره روابط دوجانبه دو کشور بحث و تبادل نظر کردند. آلیس ولز، معاون وزیر امور خارجه آمریکا با تهمینه جنجوعه، همتای پاکستانی خود درباره مناسبات دوجانبه میان اسلام‌آباد و واشنگتن گفت‌وگو کرد. طبق بیانیه وزارت خارجه پاکستان، مسائل مرتبط با امنیت منطقه هم مورد بحث این مقام‌ها قرار گرفت

این سومین سفر ولز به پاکستان از اوت ۲۰۱۷ است. او اولین مقام ارشد دولت آمریکاست که پس از توئیت انتقادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا علیه پاکستان به این کشور سفر می‌کند.

ترامپ اول ژانویه به مناسبت سال نوی میلادی، پاکستان را به دروغگویی و نیرنگ متهم کرد. او نوشت: "آنها پناهگاه‌های امن در اختیار تروریست‌هایی قرار می‌دهند که ما در افغانستان به دنبال آنها هستیم و کمک چندانی هم به ما نمی‌کنند. دیگر کمکشان نمی‌کنیم."

این مساله به تنش‌ها میان دو کشور دامن زد. آمریکا بعدا در پنجم ژانویه خبر تعلیق انتقال تجهیزات نظامی و اعتبارات مرتبط با امور امنیتی با پاکستان را هم اعلام کرد.

منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha