تاریخ انتشار: ۱۷:۴۶ - ۳۰ دی ۱۳۹۶

طرح شناسنامه باغات تهران باید براساس شفافیت و پاسخگویی تهیه واجرایی شود

هفدهمین جلسه کمیته محیط زیست شورای شهر تهران صبح امروز با دستورکار ارائه شناسنامه باغات شهر تهران برگزار شد.

رویداد۲۴-هفدهمین جلسه کمیته محیط زیست شورای شهر تهران صبح امروز با دستورکار ارائه شناسنامه باغات شهر تهران برگزار شد.سیدآرش حسینی میلانی در ابتدای این جلسه، با ذکر یاد و خاطره شهدای ساختمان پلاسکو و ابراز همدردی با خانواده‌های این حادثه گفت: امیدواریم با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی شورای شهر و مدیریت جدید شهری تهران، رفع مشکلات کسبه محترم پلاسکو را  شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه مصوبه شناسنامه باغات حاصل زحمات و پیگیری‌‌های کمیسیون محیط زیست شورای شهر در دوره چهارم  است، اظهار داشت: با توجه به به نزدیک شدن به پایان مهلت زمانی مصوبه جلسه حاضر جهت رفع ابهامات کارشناسی تشکیل شده است.

رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران ادامه داد: شورای شهر پنجم به دنبال شفافیت و پاسخگویی است و بی‌تردید طرح شناسنامه باغات تهران نیز باید بر اساس این دو مولفه تهیه و اجرایی شود.

در ادامه، مشاور طرح به فرایند تهیه طرح شناسامه باغات تهران اشاره و تصریح کرد: از مجموع کل قطعات بالای ۵۰۰ متر،۶۱۸۳ قطعه باغ شناسایی و برای ۲۷۳۵ قطعه برداشت کامل انجام شده است که بر اساس ارزش‌های اکولوژیکی و میراثی ۵۰ پلاک با اولویت تملک استخراج شده و هم‌‌‌اکنون لایه باغات قابلیت استخراج گوناگونی را دارا است. 

زهرا صدراعظم نوری، رییس کمیسیون محیط زیست نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: این گزارش تصویر نسبتا جامعی از فضای سبز شهر تهران را نشان داد. هرچند که لازم است هرچه سریع‌تر اطلاعات آن در فرایند صدور پروانه اعمال شود و همچنین برای تصمیم‌‌گیری مرتبط با باغات قابل استفاده باشد. 

وی افزود: طرح صیانت از باغات باید لایه‌ای از لایه‌های طرح تفصیلی باشد تا کاربر و مراجعه‌کننده براساس آن عمل کند.

در پایان مقرر شد سازمان پارک‌‌ها و فضای سبز در مهلت زمانی تعیین شده نسبت به ارسال رسمی گزارش و سند مرتبط به شورا اقدام کند.

منبع: ایلنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha