تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
١٢٠٠ نفر را مستمری می دهيم/ 50 نفر از مستمری بگیران نیاز به حمایت ندارند

خرم: ورزشكارانی كه مستمری آنها قطع شد، تهديد كردند / انتظار داريم ورزشكاران متمول به ما كمك كنند

رئیس صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان گفت: هدف صندوق اين بود شان و عزت قهرمانان را حفظ كند. هدف ايجاد صندوق همين بوده است.

رویداد۲۴- محمد خرم رئیس صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان در نشست خبری امروز گفت: صندوق حمایت مصوبه هیات دولت دارد و باید تشکیل می شد تا در خدمت ورزشکاران و پیشکسوتان باشد. هدف صندوق این بود شان و عزت قهرمانان را حفظ کند. هدف ایجاد صندوق همین بوده است.

وی افزود: خیلی از پیشکسوتان با حداقل هزینه ها افتخارآفرینی می کردند که نیاز به حمایت دارند. شاید شما هم انتقاد کرده باشید چرا زندگی قهرمانان با سختی می گذرد، یا خانه ندارند و ... شما خودتان هم ممکن است حساس شوید که چرا این ورزشکاران با مشکلاتی مثل بیمه مواجه هستند. اینها دغدغه ماست. اساس تشکیل صندوق حمایت از ورزشکاران است. علاوه بر کمک به ورزشکاران، صندوق می تواند از خیرین هم کمک بگیرد.

خرم در ادامه صحبت هایش خاطرنشان کرد: تلاش ما دادن خدمات به جامعه ورزش است. دولت هم بودجه ای دیده و به صندوق می دهد. سال ٩٦ صد در صد بودجه را گرفتیم. امسال ١٧-١٨ درصد افزایش بودجه داشتیم و تلاش می کنیم بودجه را تخصیص کنیم.

وی درباره مبلغ بودجه گفت: ورزشکاران می توانند به نیازهای مثبت ما کمک کنند. اجازه دهید مبلغ بودجه را نگوییم. قهرمانان ظرفیت های ما هستند که می توانند در کارهای فرهنگی به ما کمک کنند. ما می توانیم در اموری که به هدایت جامعه نیاز داریم از قهرمانان استفاده کنیم. 

رییس صندوق حمایت از ورزشکاران با بیان اینکه قهرمانان و پیشکسوتان می توانند به ما کمک کنند، تصریح کرد: آنها قبل و بعد از انقلاب خدمات بسیار خوبی ارائه کرده اند و در جبهه ها مثل قایقرانی، موتورسواری خدمت کرده اند. حدود ٧ هزار شهید ورزشکار ثبت شده داریم که در جهان و آسیا مدال داشتند. حتی شهدای مدافع حرم که جزو ورزشکاران ملی بوده اند. جامعه ورزش همراه ملت بوده و خدمت کرده اند. 

خرم همچنین یادآور شد: ما هر چقدر به این ورزشکاران خدمت کنیم باز هم جا دارد. بودجه ما پارسال ٢٠ میلیارد بود که امسال ٢١ میلیارد و ٧٠٠ میلیون بوده است. کمک های بلاعوض هم داشته ایم. ٩ گروه طبقه بندی شده اند؛ از قهرمانان تا ورزش دوستان که حتی شامل مردم عادی هم می شود. خدمات هم متنوع است؛ مستمرة به قهرمانان الملیک می دهیم، وام قرض الحسنه بلاعوض می دهیم.
وی افزود: ما زندانی ورزشکار را هم آزاد می کنیم. هزینه های متنوع ما واقعا زیاد است. حتی اعلام کرده ایم این کمک ها شامل جامعه رسانه هم بشود. علاقمندیم خبرنگاران هم عضو صندوق شوند. در بحث وام و بیمه احساس کنیم خبرنگار ورزشی نیاز دارد کمک می کنیم. این وظیفه ماست.

رییس صندوق در ادامه صحبت هایش، در خصوص مستمری عنوان کرد: هیات مدیره گروه های ٩ گانه را بررسی می کند. مثل مربیان ورزشی که بیمه تکمیلی ندارند. یا مثلا داوران که باید به آنها کمک کنیم. خیلی از آنها از امکانات صندوق بی بهره بوده اند. در بحث بیمه باید جامعه ورزش را بیمه کنیم.

خرم با اشاره به ارتباط خوب با فدراسیون ها گفت: از آنها خواسته ایم یک نماینده به ما معرفی کنند. آنها می توانند مدال آوران را به ما معرفی کنند. حتی پیشکسوتانی را که ما نمی دانیم را معرفی کنند. به عنوان مثال آقای توپچی پهلوان ما بود در حالی که عضو صندوق نیست. او خبر نداشت. الان هم ارتباط گرفته ایم هم پیگیری می کنیم تا همه را شناسایی کنیم. برای موفقیت برنامه جامعه نرم افزار ورزش را تدوین می کنیم تا با همکاری فدراسیون ها و استانها تمامی ورزشکاران و قهرمانان ثبت می کنیم.

رییس صندوق خاطرنشان کرد: سوابق ورزشکاران ثبت می شود و ما متوجه می شویم چه زمانی یک ورزشکار به باشگاه آمده است. این بانک اطلاعاتی به شناسایی استعدادها هم کمک می کند. این بانک اطلاعاتی در سراسر کشور فعال است. این نرم افزار نقش بسزایی در ورزش کشور خواهد داشت.

خرم همچنین در ادامه با اشاره به بحث سرمایه گذاری در ورزش گفت: ما ٦ شرکت داریم که هدف آنها درآمدزایی برای جامعه ورزش است. با شرکت توسعه و وزارت هماهنگی می کنیم از سرمایه گذاران دعوت کنیم تا به ساخت مجموعه های ورزشی کمک کنند. ما کانال خوبی برای انجام این کار هستیم. کارت ملی ورزش را طراحی کرده ایم که شامل همه گروه هاست. این کارت، هوشمند است و خدمات متنوعی برای آن تعریف شده از جمله خرید اقساطی و با تخفیف.
رییس صندوق حمایت از ورزشکاران و پیشکسوتان عنوان کرد: ورزشکاران می توانند با این کارت به فروشگاه ها مراجعه کنند. که حداقل تخفیف ١٠-٣٠ درصد دارد.

 

وی درباره اعتراض هادی ساعی، در خصوص قطع شدن مستمری تصریح کرد: وظیفه صندوق حمایتی است. مصوبه هیات مدیره این گروه های هفتگانه بوده است. اتفاقی که افتاده این است در جهت حمایت، کمک و رفع مشکل ورزشکاران یک مستمری بر اساس گروه هایی که داریم تعریف شده و آنها گفته اند چه مبلغی بدهیم. ورزشکاران المپیکی ما از کمیته دریافتی دارند و امسال ١٥٠ درصد افزایش می یابد. این موضوع را صالحی امیری مطرح کرد. موضوع پرداختی های ما حمایتی است و حقوقی نیست.

خرم تصریح کرد: نکته دیگر اینکه برخی ورزشکاران از ما، فدراسیون و کمیته پول می گیرند. ما ١٢٠٠ نفر را مستمری می دهیم که خیلی از آنها خانه ندارند و مستأجر هستند. اسم نمی برم؛ ورزشکار پیشکسوت داریم که سرطان دارد این اولویت ماست. صبح امروز یکی تماس گرفت که مسافرکشی می کند. ما به عدد ٥٠ نفری رسیدیم که نیاز به حمایت ندارند. از آنها اسم نمی برم. اول باید نیازمندان را شناسایی کنیم مثل ورزشکار قطع نخاعی در بابل.

وی یادآور شد: ما وام به همه می دهیم حتی قهرمان ملی از دنیا برود کمک می کنیم و با خانواده آنها در تماس هستیم، آنها را رها نمی کنیم. در این مدتی که آمدم کمک های بلاعوض زیاد شده است. در بحث پرداخت مستمری ها بررسی می کنیم چرا که برخی از چندجا پول می گیرند. اگر حقوق می گیرند باید از یک جا باشد. این قانون کشور است. ما از این ٥٠ نفر یک یا دو ماه وقت خواستیم حقوق شان را بررسی کنیم گفتند ما کمک می کنیم. این بررسی ادامه دارد ضمن اینکه همه آنها را عضو صندوق می دانیم.

خرم ادامه داد: اسمی که شما بردید اگر بیاید موضوع را بررسی می کنیم. ما کسی را حذف نکردیم. وزیر خواسته مستمری همه عزیزان را پرداخت کنیم. او از ما خواسته بررسی ها انجام شود اما مستمری هم پرداخت شود.
اگر پرداختی یکجا شود، بهتر است. حتی از صالحی امیری خواستیم پرداختی کمیته را ما بدهیم. اگر این ٥٠ نفر حذف شوند، در ماه 100 میلیون صرفه جوبی می شود. ما ٢ ماه است پول ندادیم.

رییس صندوق حمایت درباره تفاوت پرداختی به پارالمپیک و المپیک گفت: ما در حال بررسی هستیم. حتی باید داوران که در مجامع بین المللی سوت می زنند مانند فغانی را ببینیم.

وی درباره کمترین و بیشترین پرداختی عنوان کرد: بیشترین مبلغ ٢ میلیون و ٥٠٠-٦٠٠ هزار تومان است. مبلغ پرداختی به مدال بستگی دارد. برخی ورزشکاران ممکن است به المپیک بروند و مدال نگیرند پس باید بررسی کنیم. کمترین مبلغ ٢٥٠ هزار تا ٣٠٠ هزار بوده است. قرار است حداقلی ها را به اندازه ای برسانیم تا شان عزیزان خفظ شود. اگر بتوانیم این مبالغ کم را ١٠٠ درصد اضافه کنیم، خوب است.

خرم عنوان کرد: عزیزانی که به این مستمری نیاز ندارند می خواهیم انصراف دهند مثل یارانه. وقتی ٢ ماه به برخی مستمری پرداخت نشد یعنی آنها نیازی نداشتند. ما قرار است بازنگری داشته باشیم. البته با دستور وزیر پرداختی داریم اما از او می خواهیم اجازه دهد بازنگری کنیم.

وی ادامه داد: هدف صندوق حمایت از أفراد نیازمند است. دوستانی که مستمری نداده ایم به ما نامه بزنند و بعد از بازنگری محرمانه اعلام می کنیم چه افرادی از چندجا مستمری می گیرند. ما انتظار داریم ورزشکاران متمول به ما کمک کنند! ما ورزشکاری داشتیم که فوت شده و خانواده اش برای گرفتن مراسم سالگرد مشکل داشته است.

رییس صندوق در پاسخ به این سوال که غربالگری وجود ندارد، یادآور شد: ما فضای عام جامعه را می بینیم. ما به افرادی که عضو صندوق نبوده اند اما آسیب دیده اند کمک کنیم. ما بررسی خواهیم کرد. براساس دستور وزیر مستمری ها پرداخت می شود اما بازنگری خواهیم کرد.

وی درباره بدهی صندوق گفت: ما معوقات بیمه، تأمین اجتماعی، مالیات و معوقات پرداختی خرد داریم. صندوق مشکلات زیادی داشت اما ما ساماندهی می کنیم صندوق به تعادل برسد و شرکت ها سودآور شوند.

خرم در پاسخ به سوال خبرنگاری که در رابطه با همکاری فدراسیون ها با آژانس مسافرتی صندوق حمایت از قهرمانان مطرح شد، گفت: این موضوع خیلی خوب و به جایی است، این تعامل به خود فدراسیون ها کمک می کند به خصوص با توجه به مشکلات مالی که دارند و مطالبات خود را فصلی دریافت می کنند. همین عید امسال تیم اسکواش که قرار بود در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کند، مشکل مالی برای تهیه بلیت داشت اما ما کمک کردیم در حالیکه هزینه آن حدود ١٠٠ میلیون بود اما این کمک را از طریق آژانس خود ارائه کردیم و خوشبختانه اسکواش بازان در مسابقات قهرمان هم شدند.

خرم تاکید کرد: به قهرمانان و پیشکسوتان یک سفر رایگان به مشهد مقدس می دهیم. البته هزینه رفت و برگشت بر عهده خودشان و هزینه اسکان و خوراک بر عهده ماست. ورزشکاران می توانند به واحدهای حمایتی ما مراجعه کنند.

رییس صندوق در ادامه خبر از برگزاری مراسم تجلیل از قهرمانان داد و عنوان کرد:
ماه مبارک رمضان از ورزشکاران تقدیر می شود. بودجه تأمین شده و سکه قهرمانان با حضور رییس جمهور اهدا می شود. تعداد سکه ها، ورزشکاران و سالهای پرداخت از سوی معاونت قهرمانی اعلام می شود.

مدیرعامل صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش در ادامه  تاکید کرد که این صندوق به دنبال یکپارچه شدن پرداختی ها است،گفت: برخی ورزشکاران که طی دو مرحله مستمری آنها قطع شد با من  تماس داشتند و تهدید کردند که موضوع را رسانه ای خواهند کرد اما خود من از این موضوع استقبال کردم چون به دنبال یکپارچه کردن پرداختی ها هستیم.

وی افزود: همه ورزشکاران بیایند و عضو صندوق شوند. بعد وقتی به مشکل برمی خورند، سراغ صندوق می آیند. قهرمانان آسیا هم باید برای ما نامه فدراسیون بیاورند. تلاش ما این است در پرداختی مستمری ها عدالت را رعایت کنیم. باید مراقبت کنیم بین پارالمپیکی ها و المپیکی ها تفاوت قائل نشویم.

خرم در پایان در پاسخ به این سئوال که آیا کیانوش رستمی دریافتی خاص و جداگانه ای از صندوق داشته است، گفت: کیانوش رستمی جزو مستمری بگیران ما است اما هیچ درخواستی برای دریافت اعتبار جدا تحت عنوان درمان و مصدومیت نداشته است.

منبع: فارس
نظرات شما
پیشخوان