تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۷

هلند اواخر امسال جنگنده‌هایش را از ائتلاف ضد داعش خارج می‌کند

دولت هلند اعلام کرد تصمیم دارد اواخر ۲۰۱۸ جنگنده‌هایش را که در عملیات‌های ضد داعش در سوریه و عراق مشارکت دارند از ائتلاف تحت امر آمریکا خارج کند.
هلند اواخر امسال جنگنده‌هایش را از ائتلاف ضد داعش خارج می‌کند
رویداد۲۴ به نقل از روسیا الیوم، دولت هلند در بیانیه‌ای اعلام کرد، ماموریت جنگنده‌های «اف ۱۶» خود را که در قالب ائتلاف بین‌المللی ضد داعش در سوریه و عراق مشارکت دارند، پس از ۳۱ دسامبر تمدید نخواهد کرد.

چهار جنگنده اف ۱۶ هلند از اکتبر ۲۰۱۴ در مبارزه با گروه تروریستی داعش در عراق مشارکت دارند و عملیات آن‌ها در سال ۲۰۱۶ پس از انجام نخستین ماموریت در سوریه تمدید شد.

دولت هلند تصریح کرد، نیرو‌های نظامی این کشور در عراق به جای حمله به داعش در راستای تحکیم امنیت این کشور مشارکت خواهند داشت تا مردم عراق در امنیت زندگی کنند.

۵۰ نظامی هلندی در شمال عراق با هدف آموزش و حفاظت از امنیت مناطق آزاد شده از کنترل داعش مستقر خواهند شد و ۱۲ نیروی ویژه برای ادامه آموزش نیرو‌های عراقی باقی خواهند ماند.

همچنین طبق اعلام دولت هلند، ۲۰ غیرنظامی و نظامی این کشور مامور تقویت حضور نظامی ناتو در عراق خواهند بود که تمرکز آن بر تحکیم امنیت در عراق است.
منبع: ایسنا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha