تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۲۴ دی ۱۳۹۹

رفع خطر نشست زمین در میدان بهمنیار منطقه ۱۹

عملیات احیا و لایروبی چاه جمع آوری آب‌های سطحی میدان بهمنیار منطقه ۱۹ با هدف ایمن سازی و رفع خطر نشست زمین انجام شد.
رفع خطر نشست زمین در میدان بهمنیار منطقه ۱۹

خطر نشست زمین

رویداد۲۴ به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، مجید صبوری معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اشاره به وقوع نشست زمین در این میدان بیان کرد: شیب بالای میدان به سمت پایین باعث تجمع آب در اثر آبیاری فضای سبز و نیز در مواقع بارندگی می شود، با توجه به این موضوع و در پی نشست ایجاد شده بلافاصله عملیات ایمن سازی و رفع خطر با اجرای فعالیت لایروبی چاه جمع آوری آب های سطحی میدان اجرا شد.

او افزود: طی این فعالیت ضمن برداشت دریچه ها و اضافه کردن کول، نزدیک به 4 کامیون مایلر رسوبات نیز در عمق 12 متری زمین توسط نیروهای متخص مقنی تخلیه شد تا باعث آلودگی محیط زیست و بوع نامطبوع نشود.

ضمن اینکه به منظور تسهیل هدایت آب های سطحی عملیات زهکشی و حفر چاه جذبی جدید با 9 متر ارتفاع میله و 30 متر انبار انجام و به چاه لایروبی شده متصل شد.

صبوری در بخش دیگری از حفر چاه سرويس بهداشتي در مجاورت قلعه شادی بوستان ولايت خبر داد و گفت: این سرويس بهداشتي داراي 16 چشمه بوده که طی فعالیت های اخیر 200 متر گالري و 12 متر ميله چاه برای آن ایجاد شده است.

برچسب ها: نشست زمین
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha