تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

مدیرانی که همسرانشان را جذب شهرداری تهران کرده‌اند

عضو شورای اسلامی شهر تهران نسبت به عدم رعایت قانون و جذب همسران و اقوام نزدیک مدیران کل شهرداری تهران در این سازمان، انتقاد کرد.
مدیرانی که همسرانشان را جذب شهرداری تهران کرده‌اند

شهرداری تهران

رویداد۲۴ حجت نظری در جلسه علنی صبح امروز شورای شهر در تذکر پیش از دستور خود، گفت: تذکر بنده درباره عدم اجرای دقیق مصوبه شورای شهر مبنی بر تعارض منافع است.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: گاهاً شاهدیم که عزیزان مسئول در شهرداری و برخی مدیران کل این سازمان، از اقوام درجه یک سببی یا نسبی خود برای جذب در شهرداری بهره گرفته‌اند و این مصوبه شورای شهر با دقت لازم دنبال نشده است.

وی با بیان اینکه در این باره به پیروز حناچی شهردار تهران تذکر می‌دهم، عنوان کرد: متأسفانه شاهد هستیم که برخی عزیزان شهرداری اقوامی از جمله همسر خود را در شهرداری جذب کرده‌اند که این امر کاملاً مخالف مقررات است و باید با آن مقابله شود.

منبع: مهر
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
m-r
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۹
0
0
يكي هم زمان قاليباف
نظرات شما
captcha