تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹

راه رفتن روی آتش با پای برهنه

در کشور ژاپن جشنواره‌ای برگزار شده است که راهبان با پای برهنه روی آتش و زغال داغ را می‌روند آن‌ها این کار را با هدف محافظت در برابر بیماری‌ها و آفت‌ها و دوری و ایمنی خانواده از بلا‌های روزگار انجام می‌دهند.

راه رفتن روی آتش در با پای برهنهرویداد‌۲۴ در ماه مارس ۲۰۲۱ راهبان ژاپنی جشنواره راه رفتن با پای برهنه روی زغال آتشین را برگزار کردند. مراسم راه رفتن بر روی آتش یا «Hiwatari matsuri» که در بین راهبان یامابوشی یک جشنواره محسوب می‌شود با هدف محافظت در مقابل بیماری‌ها و دوری از بلا و ایمنی خانواده در مقابل حوادث برگزار می‌شود.

یامابوشی راهبان گوشه‌گیر ژاپنی هستند که پیشینه درازی در آن سرزمین دارند. این راهبان در کوهستان‌ها زندگی می‌کنند و داشتن قدرت‌های فراطبیعی را به آنان نسبت می‌دهند.

آن‌ها پیرو مکتب شوگندو هستند که ترکیبی از بوداگرایی عرفانی بخش شینگون با عناصر بوداگرایی تندای، تائوئیسم و شینتو است.

یامابوشی‌ها برای حفظ استقلال و انزوای خود تنها با تعداد کمی از معابد روابط کمی دارند. آن‌ها به تمرینات هنر‌های رزمی نیز می‌پردازند و در تاریخ در برخی موارد در کنار سامورایی‌ها و سوهی‌ها در نبرد‌ها شرکت کرده‌اند. در تصاویر روز عکس‌هایی از راهبان ژاپنی را در جشنواره ماتسوری که با پای برهنه روی زغال آتشین راه می‌روند تا روح و جسم‌شان از بلا و بیماری ایمن باشد را ببینید.

منبع: reuters

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما
captcha