تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۰

خطر مصرف بادام زمینی+هشدارجدی

محققان دریافتند بیماران سرطانی که به طور مستمر بادام زمینی مصرف می‌کنند در معرض افزایش خطر گسترش و رشد سرطان در بدن قرار دارند. بر اساس این تحقیقات، نوعی پروتئین متصل به کربوهیدرات موسوم به PNA که پس از مصرف بادام زمینی وارد جریان خون می‌شود با سلول‌های اندوتلیال دیواره رگ‌ها تعامل کرده و میزان تولید سایتوکین را در بدن افزایش می‌دهد.

  رویداد۲۴سایتوکین‌ها پروتئین‌های محلول در آب هستند که توسط سلول‌های مختلف تولید شده و وظیفه انتقال پیام بین سلول‌ها را بر عهده دارند.

افزایش برخی از این سایتوکین‌ها از جمله IL-۶ و MCP-۱ که موجب متاستاز سرطان می‌شوند، باعث تولید مولکول‌های چسبنده توسط سلول‌ها شده و افزایش میزان این مولکول‌های چسبنده احتمال گردش سلول‌های سرطانی توسط جریان خون را افزایش می‌دهد و به این شکل سرطان در کل بدن گسترش می‌یابد. محققان در تلاش هستند تا اثرگذاری مواد غذایی دیگر بر گسترش سرطان را مورد بررسی قرار دهند.
بیشتر بخوانید: تغذیه در دوره نقاهت کرونا؛ پس از بهبودی چه بخوریم؟
بر اساس آخرین آمار سازمان جهانی بهداشت، سرطان دومین عامل مرگ و میر در جهان است و در سال ۲۰۱۸ میلادی از هر ۶ مرگ، یک مورد به دلیل سرطان بود.



خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما
نظرسنجی
آیا از 26 فروردین تجربه برخورد با گشت ارشاد را داشتید؟
پیشخوان