مرجع تقلید مشهور شعار معترضان را تایید کرد/ ما هم «زن، زندگی، آزادی» قبول داریم

رویداد۲۴ حضرت آیت الله جوادی آملی در پایان جلسه درس علوم القرآن امروز خود بیان داشتند: شعار «زن، زندگی، آزادی» را ما هم قبول داریم؛ اما دو چیز است که اساس کار بوده و از یادها رفته است: اول اینکه تمام این هویّت مرا چه کسی به من داده است؟ دوم آیا من می میرم و می پوسم یا از پوست به در می آیم؟! الآن مشکل جدّی بشر کنونی، جریان مرگ است و این غائله اخیر هم همین طور است. بله، «زن» هست، «زندگی» هست، «آزادی» هست، مرد هم همین طور است، همه اینها سرجایش محفوظ؛ اما بالاخره این اصل هم وجود دارد که آیا انسان می پوسد یا از پوست به در می آید؟ بشر امروز غافلِ غافل است!
ایشان بیان داشتند: اگر من برای خودم نیستم و تمام هویّت مرا دیگری داده است، پس تکلیفی هم به من داده است و من باید به دستور او عمل کنم! شما اگر بخواهید یک وسیله مانند یخچال و یا هر وسیله دیگری بخرید، یک دفترچه راهنما همراهش هست، آیا این حقیقتی که به ما دادند به عنوان انسان، دفترچه راهنما نمی خواهد که این را چگونه بکار بگیر؟! این سر را چگونه بکار بگیر؟! این چشم را چگونه بکار بگیر؟! این دست را چگونه بکار بگیر؟! چه چیزی بخور و چه چیزی نخور؟! دفترچه راهنمای ما همین قرآن است؛ این از یاد بشر رفته است!
بیشتربخوانید: شعار زن زندگی آزادی بیحیثیتی میآورد نه شخصیت/ در عربستان خبرنگار را سلاخی میکنند اما کسی حرفی نمیزند
معظم له اظهار داشتند: دین ثابت کرده که انسان مرگ را می میراند، نه اینکه بمیرد. این اهل بیت (علیهم السلام) آمدند تا از آن طرف خبر بدهند؛ فرمودند: «وَ لَکِنَّکُمْ تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إِلَی دَار»؛ مرگ از پوست به درآمدن است، نه پوسیدن. مرگ هجرت است. ما مرگ را می میرانیم، ما بر مرگ مسلّط هستیم، مرگ را زیر پا لِه می کنیم و به آن طرف می رویم. این بیان نورانی سید الشهداء (سلام الله علیه) در ظهر عاشورا در آن بحبوحه ای که شمشیر می زدند است که فرمود: «صَبْراً بَنِی الْکِرَامِ فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَهٌ»؛ مبادا خدای ناکرده کوتاه بیایید، مرگ یک پلی است زیر پای شما، روی این پل پا می گذارید و به آن طرف پل می روید، «فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَهٌ تَعْبُرُ بِکُمْ»، همه خبرها آن طرف است!
ایشان تأکید نمودند: اگر این دو اصل روشن بشود که چه کسی ما را آفرید؟ و بعد هم به کجا می رویم؟ آیا می پوسیم یا از پوست به در می آییم؟ تمام غائله اخیر می خوابد، مرگ از مهم ترین عوامل تربیت است که این غائله را می خواباند.



جناب آقای جوادی آملی ، من سالها شما رو قبول داشتم و مثل آقای محمدتقی جعفری و آقای طالقانی شمارو اهل حق میدونستم . بله استاد شما اهل دین ۴۳ سال با زحمات فراوان توانستید دین و قرآن رو از نرم افزار وجود ما پاک کنید. اونم نه پاک معمولی ، کلا زدید داغونش کردید . دستتون درد نکنه. کاش می گذاشتید هرکسی در درون خودش به پرستش و کتاب و آیین خودش بپردازه . با دختلت در امور داخلی و خصوصی مردم همه چیز رو از بین بردید و با استناد به کتاب آسمانی ما ، گروهی حسابی دزدی کردند و کشتندو خردند و جامعه رو به فقر کشودند . از جان این مردم چه می خواهید . عوض حجاب ، برید زنان زباله گرد و تن فروش که دنبال روزی خودشون در شغل ها می گردند ، زیر پوشش خودتون بگیرید و کمی از اختلاسها رو به اونها اختصاص بدید. برید از امثال مادر نوید افکاری و پویا بختیاری و مهسا و نیکا و مهرشاد و سیاوش و غیره و غیره... برای اون دنیای خودتون بخشش بطلبید ، البته اگر خودتون اعتقاد دارید .وگرنه چنین نمی کردید که یزید و شمر هم چنین نکردند
