تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۷ نظر

طرح پاک سازی فضای مجازی از محتواهای غیر اخلاقی/ هشدار پلیس: قبل از تشکیل پرونده، محتواهای نامتعارف از صفحات خود را حذف کنید

معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا، در راستای پاک سازی و حذف محتوا‌های نامناسب و مغایر با شئونات اخلاقی از صفحات و کانال‌های اشخاص در فضای مجازی هشدار داد.

طرح پاک سازی فضای مجازی از محتواهای غیر اخلاقی/ هشدار پلیس: قبل از تشکیل پرونده، محتواهای نامتعارف از صفحات خود را حذف کنید

رویداد۲۴ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ "رامین  پاشایی" در تشریح این خبر بیان داشت: در راستای اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا در خصوص " پاک سازی فضای مجازی از محتواهای غیر اخلاقی"  که تهدید کننده امنیت روانی خانواده ها می باشد، ضمن رصد صفحات و کانال های فعال در فضای مجازی، در صورت مشاهده هر گونه محتوای نامتعارف و مغایر با شئونات اخلاقی؛ برخورد با مرتکبان کما فی السابق در دستور کار پلیس فتا کل کشور قرار دارد .

این مقام مسئول افزود: بیشترین حجم تولید و انتشار محتواهای نامناسب مربوط به تبلیغات صفحات تجاری فعال در حوزه مزون های لباس زنانه و مردانه، مدلینگ، سالن های زیبایی، پیکر تراشی و باشگاه های ورزشی است که تعدادی از فعالان این حوزه پس از دریافت اخطار و تذکر تلفنی از پلیس فتا نسبت به حذف محتوای نامناسب اقدام نموده اند.

معاون اجتماعی فرهنگی پلیس فتا فراجا تصریح کرد: در این رابطه مجددا به صاحبان  اینگونه کسب و کارها اخطار می دهیم تا قبل از رصد وتشکیل پرونده قضائی شخصا نسبت به حذف محتواهای نامتعارف از صفحات و کانال های خود اقدام کنند.

وی بیان داشت: با توجه به حجم بالای تماس های مردمی و گزارشات دریافتی از سوی کاربران گرامی و فهیم فضای مجازی مبنی بر برخورد با جرایم مذکور؛ اولویت برخورد با مرتکبان تخلف در این حوزه در ابتدا تماس تلفنی و احضار مبنی بر ارشاد و حذف محتواهای نامناسب بوده و در صورت عدم توجه و تکرار مجدد؛ پرونده علیه آنها تشکیل وبه محاکم قضائی ارسال خواهد شد.

منبع: انتخاب
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
آریوبرزن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۶
1
0
اولا شما خیلی غلط میکنید به حریم شخصی افراد در صفحات اجتماعی وارد بشوید و رصد کنید دوما خیلی غلط میکنید به مردم هشدار میدهید که مطلب یا عکسی رو پاک کنند.
پاسخ ها
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۵
شما اولا ادب کلامی خودتو رعایت کن ، تو خونه ی خودت هر کاری خاستی میتونی بکنی ولی وقتی رفتار و کردارت تو فضای مجازی و غیر مجازی مروج فساد و ابتذال و هر ناهنجاریه ، قطعا باید برخورد بشه ، حتی تو کشورهای غربی هر مطلب یا عکس و فیلم اجازه انتشار نداره و برخلاف تصور کنترل شدیدی روش اعمال میشه،.سلامت روانی و رفتاری جامعه حاصلش جامعه ای سالمه، به جای تشکر از کسانی که سلامت رفتاری افراد و جامعه و حفظ حرمتها براشون مهمه و فضای مجازی رو از هر غیر اخلاقی مصون میدارن ، ادب و ادبیاتت رو نشون میدی. کافیه برای مثال بری انگلیس و یه مطلب زشت تو اینترنت بزاری بعد ببین چطور ادبت میکنن ، اونوقت ببینم باز ازین کلمات سخیف اونجا هم میتونی استفاده کنی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
10
2
به نظر خیلی بیکارین که دنبال این کارهای عبث راه می افتید!!!!
پاسخ ها
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۵
اینکه کسانی جامعه رو سلامت و در امنیت از هر حیث نگه میدارن کار عبثیه. یکی بیاد نزدیک خونه ی شما و هر حرف زشتی رو با صدای بلند که داخل خونه هم بشنون فریاد بزنه ، حالت بد نمیشه ، رو تربیت فرزندانت که عمری نزاشتی هر حرف زشت یا رفتار زشتی از خودشون نشون بدن تاثیر نمیزاره ، بعد نمیری سراغ یارو که حرف زشتی هم داری برو تو خونه خودت ب،و ولی حق نداری تو فضای عمومی چه مجازی و چه غیر مجازی هر چی بگی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
1
0
دیگه هیچ مشکلی در کشور وجود نداره.
پاسخ ها
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۵
اینکه جامعه به ابتذال و بی حرمتی و زشتی و خشونت کشیده بشه مشکل نیست. هر کشوری تو دنیا مشکل داره ، اما دلیل نمیشه بگی هر ابتذال و فساد و زشتی و بی احترامی و نکبتی تو فضای مجازی منتشر بشه چون مشکلاتی تو کشور هست نباید جلوشون گرفته بشه. تو خونه خودت مشکلات باشه به فرزندات اجازه میدی هر رفتار زشتی داشته باشن و جلوشون رو نگیری
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۵
0
0
سلام . خداوند عزیز به همه ی کسانی که به هر نحو با رواج فساد در سایتهای غیر اخلاقی و فضای مجازی ،مقابله میکنن سلامتی و توفیق مرحمت کنه. سالها زحمات تربیت یک شخص در خانواده منوط به نگهداری و دوری از همنشین بده چه از لحاظ دوست و همنشین چه مطالب و خوراک فکری. حتی تو غرب هر سایت و مطلبی براحتی اجازه نشر نداره. بنظرم ، فرهنگ سازی نسبت به کنترل والدین در انتخاب دوست و وب گردی مجاز و از طرفی اموزش در مدارس نسبت به واقعیات پلید پشت پرده ی این سایتها ، ممکنه مفید باشه. یه راه دیگه بنظرم گنجاندن مطالب اموزشی مفید در همون سایتهاس و همچنین گنجاندن توصیه های افراد سرشناس و مشهور و محبوب ورزشی علمی هنری از هر جای دنیا نسبت به عواقب سو این سایتها در داخل همون سایتها میتونه موثر باشه . چون وقتی فردی سایت مضری رو باز کنه میشه از همین فرصت استفاده و چند بند از توصیه های مثبت در جهت دوری از مطالب فاسد و مستهجن رو داخل همون سایت قرار داد تا ناخواسته فرد در معرض خواندن مطالب مفید و روشنگر نسبت به هر ناهنجاری و مطلب مستهجن قرار بگیره. که جدیدا کارهای خوبی در همین راستا انجام گرفته که قابل تحسین و سپاسه. قبلا هر سایت بدی رو باز میکردی همش بد بود اما الان داخل سایتهای غیر اخلاقی و بد مطالب بسیار خوب و تفکر برانگیز و وروشنگرانه گنجانده شده،که بسیار کار خوبیه . مرحبا.
نظرات شما
captcha