مشاور عالی رئیس قوه قضائیه: در دولتهای گذشته دیدیم که خودشیفتگی چه بلایی بر سر مملکت آورد

رویداد۲۴ ایسنا نوشت: مراسم دهمین سالگرد ارتحال حبیب امام و رهبری، مرحوم حبیب الله عسگراولادی با حضور اعضای حزب موتلفه اسلامی، مدیران و کارکنان کمیته امداد امام خمینی (ره)، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسولان کشوری و فعالان سیاسی، دوستداران آن مرحوم و خانواده ایشان در موسسه فرهنگی شهدای موتلفه اسلامی برگزار شد. در این مراسم محمدجواد لاریجانی مشاور عالی رئیس قوه قضائیه گفت: نسل ما از مرحوم عسگر اولادی نکات مهمی را میآموخت و ایشان به ما یاد میداد که نظر مخالف را چگونه باید پذیرفت.
بخشهایی از اظهارات لاریجانی را در ادامه میخوانید:
*مهمترین درس ایشان به ما وظیفه الهی و ولایی بود در انجام وظایف ولایی، باب نقد بر بررسی و تامل در ایشان هیچ وقت بسته نشد.
ایشان به نسل جوان اجتهاد در امر سیاست را شجاعت میداد و به ما تمرین میداد که عقل نقاد داشته باشیم.
بیشتر بخوانید: درباره اسلام نمیتوانیم همهپرسی کنیم؛ رفراندوم درباره احکام اسلام، خلاف قانون اساسی است
*مرحوم عسگر اولادی به ما درس داد که از سخنی که به نظر، خلاف نظر ما است نترسیم و وقتی با چالش مواجه میشویم قویتر خواهیم شد.
*در دولتهای گذشته دیدیم که خودشیفتگی چه بلایی بر سر مملکت ما آورد.
*حزب و تشکل سیاسی محل تربیت نسلهای مملکت داری است حزب موتلفه اسلامی یک تشکل ریشه دار است.
*حزب موتلفه جزو بهترین احزاب کشور ما است و ساختار حزب موتلفه از سالمترین احزاب است.
*در ریشه داری هیچ حزبی در کشور مانند موتلفه نیست و البته باید تحول پیدا کند و بازسازی شود. همچنین نسل پرتحرکی باید به آن بپیوندد.



مطالعاتت علی رغم بقول خودت "خودشیفتگی "که اتفاقا درستش خودت وجود داره،کم هست اگر به تاریخ گذشته حزب ضالّه موتلفه نگاه کنی از زمان شاه تاکنون ، می بینی سابقه ای جز تروریستی نداره.
