تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۲۷ دی ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

محاکمه متهمان قتل داریوش مهرجویی و همسرش آغاز شد!

متهم قتل داریوش مهرجویی

رویداد۲۴ اعتماد آنلاین نوشت: محاکمه چهار متهم پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش در دادگاه کیفری استان البرز آغاز شد.

پاولیای دم مقتولان در این جلسه حاضر نشدند و وکیل آن‌ها در دادگاه حضور یافته است.

محاکمه چهار متهم پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش در دادگاه کیفری استان البرز آغاز شد. اولیای دم مقتولان در این جلسه حاضر نشدند و وکیل آن‌ها در دادگاه حضور یافته است.

جلسه رسیدگی به این پرونده از ساعت ۹ صبح امروز در شعبه اول دادگاه کیفری استان البرز آغاز شد. اگرچه اعلام شده این جلسه علنی است، اما از حضور خبرنگاران جلوگیری شد.


بیشتر بخوانید: قتل مهرجویی و همسرش در هاله‌ای از ابهام؛ تناقضات روند پرونده را مختل کرد!


یکی از چهار متهم این پرونده قاتل اصلی است و سه متهم دیگر با او همدستی کرده‌اند. این متهمان که کم سن و سال هستند از زندان به دادگاه کیفری استان البرز منتقل شدند و جلسه محاکمه آن‌ها در سالن اصلی در حال برگزاری است. در ابتدای این جلسه کیفرخواست صادره علیه متهمان خوانده می‌شوند و طبق روال قانونی در ادامه باید اولیای دم داریوش مهرجویی و وحیده محمدی فر شکایت خود را اعلام کنند، اما به دلیل عدم حضور آن‌ها وکیل شان شکایت را مطرح خواهد کرد. سپس نوبت به دفاع متهمان خواهد رسید.

منبع: اعتماد آنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: داریوش مهرجویی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
0
0
جالب است دادگاه علنی خبرنگاران ممنوع ...علنی بودن در ایران را متوجه شدیم
نظرات شما