تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

 اعترافات جدید و هولناک قاتل خبرنگار ایرنا در دادگاه!

مرد وکیل که در جنایتی شوم همسر خبرنگارش را کشته و به پسر نوجوانش قرص خورانده بود تا وی را نیز به کام مرگ بکشاند پای میز محاکمه‌ ایستاد.

 اعترافات جدید و هولناک قاتل خبرنگار ایرنا در دادگاه!

رویداد۲۴| به گزارش رکنا، رسیدگی به این پرونده از بیستم آبان ماه امسال به دنبال کشته شدن زن ۵۲ ساله ای به نام منصوره قدیری که خبرنگار بود آغاز شد.   

شواهد نشان می‌داد این زن قربانی جنایت همسر ۵۵ ساله‌اش که وکیل سابق دادگستری بود شده و همسر وی با خوراندن ۱۰ قرص خواب آور به پسر ۱۵ ساله شان قصد داشته وی را نیز به قتل برساند و سپس خودکشی کند که منصرف شده است. مرد وکیل علت جنایت را اختلاف با همسرش عنوان کرد و گفت با دو ضربه دمبل و چهار ضربه چاقو دست به جنایت زده است.

وی به بازسازی صحنه جرم پرداخت وصبح امروز در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کرد. در جلسه دادگاه مادر قربانی برای داماد سابقش درخواست قصاص را مطرح کرد اما پسر ۱۵ ساله مقتول از خون مادرش گذشت. سپس متهم به دفاع پرداخت و ابراز پشیمانی نکرد.

وی گفت: آن روز قرص متادون مصرف کرده بودم و حال طبیعی نداشتم. می‌خواستم به زندگی خودم همسرم و پسرم پایان دهم. به همین خاطر همسرم را کشتم اما نتوانستم پسرم و خودم را بکشم.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند تا رای صادر کنند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: قتل همسر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
0
0
قضات وارد شور شدند ؟
خب مشخصه دیگه ، قتل همسر که مورد خاصی نیست . وارد شور ! شدن نداره ، دو روز دیگه میاد بیرون یه زن جوون میگیره و عشق دنیا رو می‌کنه به ریش همه میخنده
نظرات شما