تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۳۰ اسفند ۱۴۰۳

کدام جاده‌ها برای سفرهای نوروزی خطرناک‌ترند؟

رئیس پلیس راهور فراجا می‌گوید: عمده تصادفات ما در سفرهای نوروزی در راههای اصلی است؛ چرا که ما بیشترین تردد را در راههای اصلی داریم و به نظرم هرجا که راننده خیالش راحت شد که اینجا دیگر هیچ خبری نیست، همان جا محل اولین خطر و مشکل است.

کدام جاده‌ها برای سفرهای نوروزی خطرناک‌ترند؟

رویداد۲۴ | سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ از اواخر اسفند ماه آغاز شده است و بسیاری از مردم یا در سفر هستند و یا اینکه بار سفر بسته و قصد راهی شدن به مقصد سفر نوروزی را دارند. متاسفانه هر ساله در جریان سفر‌های نوروزی تعداد زیادی از هموطنان به دلیل وقوع تصادفات رانندگی در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند و تعداد زیادی هم دچار جراحات و معلولیت‌های شدید می‌شوند.

سردار سیدتیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا در گفت‌و‌گو با خبرآنلاین می‌گوید: بخش قابل توجهی از نقاط حادثه‌ساز کشور توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور برطرف شده و بخش زیادی هم از این نقاط آشکارسازی شده است.

او تصریح می‌کند: قرار بر این است که در طول سفر‌های نوروزی، به ویژه در محور‌های بحرانی و پرحادثه یک طرح جهادی در دستور کار باشد که با سازمان راهداری فعلا به شکل موقت، با موانع سبک و با علمک‌های پیستونی پلاستیکی یک جداسازی را انجام دهیم که هم کار آشکارسازی نقاط حادثه‌خیز جاده‌ها کمک کند و هم از بخش قابل توجهی از انحراف به چپ‌هایی که می‌تواند باعث تصادفات رخ به رخ شود، جلوگیری کنیم و اگر این طرح موفق باشد، کارجداسازی محور‌های نقاط حادثه‌خیز به شکل ثابت انجام خواهد شد که به نظر ما سهم به سزایی در کاهش تصادفات و کاهش ما خواهد داشت.

سردار حسینی در پاسخ به اینکه آیا تقارن ماه مبارک رمضان با نوروز، حجم سفر‌ها را کاهش می‌دهد یا خیر، تأکید کرد: قطعا کاهش نمی‌دهد، چون از دهم فروردین به بعد شاهد ایام تعطیلات عید سعید فطر هم خواهیم بود و شاید در هفته اول تعطیلات نوروزی شاهد کاهش کمتر تردد‌ها نسبت به پارسال باشیم ولی هفته دوم به شدت جبران می‌کند؛ چون پیش بینی ما این است که در هفته دوم تعطیلات به واسطه تقارن با تعطیلات عید سعید فطر یک دفعه شاهد افزایش سفر‌های نوروزی خواهیم بود.

او می‌افزاید: پلیس راهور در طول انجام سفر‌های نوروزی با نزدیک به ۲۲ هزار همکاران خود در آماده باش کامل و ارائه خدمت به مردم در سایر نقاط کشور خواهد بود.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه می‌دهد: عمده تصادفات ما در سفر‌های نوروزی در راه‌های اصلی است؛ چرا که ما بیشترین تردد را در راه‌های اصلی داریم و به نظرم هرجا که راننده خیالش راحت شد که اینجا دیگر هیچ خبری نیست، همان جا محل اولین خطر و مشکل است.

سردار حسینی می‌افزاید: رانندگی از ابتدای شروع تا پایان نیازمند توجه جدی لحظه به لحظه است و اگر ما رانندگان بپذیریم که مسیر سفر هم جزئی از سفر ما است و باید برای آن برنامه‌ریزی داشته و عجله و شتابی برای رسیدن به مقصد نداشته باشیم و در راه‌هایی که نیازمند رانندگی طولانی است، در هر ۲ ساعت رانندگی، حداقل یک ربع استراحت کنیم، کمتر دچار حوادث و تصادف خواهیم شد.

او یادآور می‌شود: حتی در نوع تغذیه و خوراکی‌ای که در سفر استفاده می‌کنیم هم باید دقت کرده و از خوردن و آشامیدن خوراکی‌های خواب‌آور باید خودداری کنیم و بدانیم که چقدر زمان بعد از صرف یک وعده غذایی، این خواب‌آلودگی می‌تواند بر ما مستولی شود و خیلی از موضوعات دیگر را ما برای سپری کردن یک سفر امن و در امان ماندن از شر تصادف باید مدنظر قرار بدهیم.

رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه می‌گوید: رانندگی رانندگان در همه محور‌ها ائم از محور‌های آزادراهی، بزرگراهی، اصلی، فرعی، جنوبی و محور‌های شمالی، باید با احتیاط و توجه ویژه همراه باشد. سردار حسینی درباره برخی از محور‌های جنوبی حوادث و تصادفات نوروزی بیشتری نسبت به سایر جاده‌ها دارند، خاطرنشان می‌کند: در محور‌های جنوبی مثل راه‌های استان خوزستان، جنوب استان فارس و بخشی از راه‌های استان کرمان، چون در طول یکی دو دهه گذشته حجم سنگینی از مراکز اقتصادی، صنعتی و معدنی در آنها ایجاد شده است، تردد‌ها در جاده‌های فوق به هیچ عنوان قابل مقایسه با سال‌های گذشته نیست؛ این راه‌ها در ۴۰ یا ۵۰ سال پیش به عنوان یک راه فرعی ایجاد شده‌اند؛ مثلا از عسلویه یا در جنوب استان فارس از شهرستان‌های لار و لامرد اسم می‌برم؛ یک زمانی ساعتی ۵ خودرو هم در این جاده‌ها که اسم بردم تردد نمی‌کرد ولی الان بزرگترین قطب انرژی و صنعتی کشور شده‌اند؛ پارس جنوبی پارسیان، کارخانه‌های مختلف سیمان، آلومینیوم و ... باعث شده‌اند تا ما در هر ساعت شاهد تردد ده‌ها کامیون و تریلر در این مسیر‌ها باشیم.

او معتقد است: به روزرسانی مسیر‌ها در جاده‌های فوق در حد یک اقدام اولیه صورت گرفته که البته ایجاد راه‌های جدید جزو وظایف سازمان راهداری نیست و برعهده حوزه شرکا زیرساخت است و اینکار باید در دستور کار دولت قرار بگیرد و خروجی کار می‌تواند آنچه باشد که تصادفات و حوادث رانندگی را کاهش دهد و این مطلوب ما است.

رئیس پلیس راهور فراجا درباره اینکه در کدام جاده‌ها تصادفات رانندگی در نوزوز بیشتر رخ می‌دهد، می‌گوید:، چون تردد‌ها در استان‌های شمالی به ویژه در گیلان و مازندران و البته در همه محور‌های این دو استان حتی در محور‌های روستایی و فرعی، خیلی افزایش جدی پیدا می‌کند، خیلی مهم است که رانندگان در ترد خود در این مسیر‌ها دقت بالایی داشته باشند.

سردار حسینی تاکید می‌کند: کریدور جنوبی ما به سمت استان‌های فارس، بوشهر، هرمزگان و خوزستان فوق‌العاده مهم هستند و توجه ویژه رانندگان در طول سفر‌های نوروزی را می‌طلبد.

او می‌گوید: رانندگان در کریدور شرقی ما و محور‌های مواصلاتی به سمت استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان و یزد و همچنین در کریدور غربی بسیار با دقت رانندگی کنند و نمی‌توانیم بگوییم کدام محور کم اهمیت یا با اهمیت است.

رئیس پلیس راهور فراجا تصریح می‌کند: هر هموطن عزیزی که در ایام نوروز قصد سفر به اقصی‌نقاط کشور را دارد، باید به نکات ایمنی توجه لازم را داشته باشد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
گوناگون
یان دیومانده کیست؟| گزینه ۱۰۰ میلیون یورویی منچستریونایتد برای دوران پسا رشفورد

یان دیومانده کیست؟| گزینه ۱۰۰ میلیون یورویی منچستریونایتد برای دوران پسا رشفورد

کلود گیمینگ یا بازی ابری چیست و چرا دیگر به کنسول گران‌قیمت نیاز ندارید؟

کلود گیمینگ یا بازی ابری چیست و چرا دیگر به کنسول گران‌قیمت نیاز ندارید؟

اطلاعات اولیه فیلم زندگی کوچک کوچک | اثری در جشنواره فجر؛ روایتی انزوا و تخیل

اطلاعات اولیه فیلم زندگی کوچک کوچک | اثری در جشنواره فجر؛ روایتی انزوا و تخیل

عبدالحسین جلالیان کیست؟ | حافظ پژوه ایرانی و شاعری مشهور به اشعار فکاهی به لهجه یزدی درگذشت

عبدالحسین جلالیان کیست؟ | حافظ پژوه ایرانی و شاعری مشهور به اشعار فکاهی به لهجه یزدی درگذشت

نقد و بررسی فیلم سینمایی جهیزیه | از نمونه‌های بهتر سینمای کمدی ایران

نقد و بررسی فیلم سینمایی جهیزیه | از نمونه‌های بهتر سینمای کمدی ایران

نقد و بررسی فیلم رویاهای قطار | چشم‌اندازی مالیکی از عشق، غم و طبیعت

نقد و بررسی فیلم رویاهای قطار | چشم‌اندازی مالیکی از عشق، غم و طبیعت

مشخصات موشک کروز ضدکشتی ۳M۵۴-۱ کالیبر

مشخصات موشک کروز ضدکشتی ۳M۵۴-۱ کالیبر

استوری تلگرام برای کاربران ایرانی فعال شد

استوری تلگرام برای کاربران ایرانی فعال شد

ببینید| حضور محمدرضا شریفی‌نیا در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر

ببینید| حضور محمدرضا شریفی‌نیا در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر

اطلاعات اولیه فیلم «سرزمین فرشته‌ها»؛ فیلمی درباره فلسطین در جشنواره فیلم فجر

اطلاعات اولیه فیلم «سرزمین فرشته‌ها»؛ فیلمی درباره فلسطین در جشنواره فیلم فجر

مشخصات پی-۸ پوسایدون؛ هواپیمای گشت دریایی، شناسایی و پشتیبانی جنگ الکترونیک آمریکا که به تنگه هرمز آمد

مشخصات پی-۸ پوسایدون؛ هواپیمای گشت دریایی، شناسایی و پشتیبانی جنگ الکترونیک آمریکا که به تنگه هرمز آمد

ببینید| مهران احمدی خطاب به محمدحسین مهدویان: ما ترسو نیستیم، عزاداریم!

ببینید| مهران احمدی خطاب به محمدحسین مهدویان: ما ترسو نیستیم، عزاداریم!

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما