تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

تکذیب یک شایعه توسط پرسپولیس؛ نه لیست خرید داریم نه مازاد!

باشگاه پرسپولیس طی اطلاعیه‌ای به شایعاتی درباره وجود لیست مازاد واکنش نشان داد.

پرسپولیس

رویداد۲۴| در این اطلاعیه آمده است: با وجود تاکید چند باره مدیریت باشگاه پرسپولیس و همینطور شخص اسماعیل کارتال سرمربی محترم پرسپولیس مبنی بر اینکه وضعیت لیست مازاد و فروش بعد از رقابت‌های لیگ مشخص می‌شود، اما همچنان زمزمه‌ها و اخبار کذب در فضای رسانه و مجازی دیده می‌شود.

اخباری که بی‌شک به دنبال ضربه زدن و پایین آوردن روحیه بازیکنان فعلی تیم است، آن هم در شرایطی که پرسپولیس ۳ بازی سخت و حساس دیگر تا پایان فصل در پیش دارد.


بیشتر بخوانید: از پنج خرید بزرگ پرسپولیس در نقل و انتقالات رونمایی شد +عکس


از این رو باشگاه پرسپولیس یک بار دیگر لیست فروش و مازادی که در رسانه‌ها و همینطور فضای مجازی منتشر می‌شود را قویاً تکذیب کرده و تاکید دارد همه چیز با نظر مستقیم شخص سرمربی تیم انجام و اعمال خواهد شد.

همانطور که توقع می‌رود پرسپولیس با نظر سرمربی اقدام به جذب بازیکنان جدید کند، برای لیست خروج نیز باید تابع تام و تمام دیدگاه اسماعیل کارتال باشد.

منبع: فرارو
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: پرسپولیس تهران
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات شما