تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۵ نظر
گزارش «رویداد ۲۴» از اتهام سیاه نمایی به رسانه‌ها توسط سه ملی پوش

مگر طارمی، تخت جمشید است که انتقاد از او تخریب سرمایه ملی قلمداد شود؟

ما رسانه‌ای‌ها توی ایران به خیلی چیز‌ها متهم هستیم از جمله سیاه نمایی! ولی تا به حال سابقه نداشته به سیاه نمایی در مورد «یک بازیکن فوتبال» متهم شویم که آن هم به لطف برخی دوستان خودی و بازیکنان تیم ملی اصطلاحا آنلاک شد!

مگر طارمی، تخت جمشید است که انتقاد از او تخریب سرمایه ملی قلمداد شود؟

رویداد ۲۴| گروه ورزش: بعد از نمایش ضعیف مهدی طارمی در باشگاه اینتر و مخصوصا آخرین بازی این تیم در دربی دلامادونینا رسانه‌های ایتالیایی حسابی از خجالت ستاره تیم ملی ایران درآمدند و او را بازیکنی بی کیفیت و «دست و پا چلفتی» نامیدند. این گزارش‌ها که در رسانه‌های معبتر ورزشی ایتالیا منتشر شده بود به صورت طبیعی و منطقی در رسانه‌های داخلی کشور بازتاب پیدا کرد، اما این بازتاب به مذاق خیلی‌ها خوش نیامد! برخی چهره‌های رسانه‌ای نوشتند چرا انتقادات از بازیکن تیم ملی را بازتاب می‌دهید. از آن طرف دوستان مهدی در تیم ملی هم به رسانه‌ها تاختند که چرا «سرمایه ملی را خراب می‌کنید»!

علیرضا جهانبخش کاپیتان تیم ملی در یک استوری طولانی بعد از تعریف و تمجید از طارمی نوشت: «برای من عجیب‌تر یک سری سایت‌ها و خبرگزاری‌های زرد داخلی هستن که به جای حمایت و مراقبت از سرمایه‌های ملی، جهت دار و تخریب گرانه برخورد می‌کنن و در مقابل به خاطر منافع شخصی از بازیکنان به مراتب سطح پایین‌تر قهرمان سازی می‌کنن.»

سعید عزت اللهی هم نوشت: «متاسفانه غریبه پرستی چندین ساله که رخنه کرده توی همه جامعه و متاسفانه به جای حمایت و مراقبت از سرمایه‌های ملی که به عنوان نماینده کشور شناخته میشن بیشتر دنبال حاشیه سازی و خراب کردن هموطن هامون برای بازدید بیشتر و درآمدزایی هستن»

کریم انصاری فرد همبازی سابق طارمی در تیم ملی هم نوشت: «یکسری رسانه‌های زرد هر جور که دلشون خواسته تلاش کردن این اعتبار و تلاش رو زیر سوال ببرن، چون به هیچ کدومشون نه باج دادی نه امتیاز.»

در این مورد خاص ذکر چند نکته خالی از لطف نیست؛

۱-زمانی که مهدی طارمی به اینتر رفت و حتی قبل از آن بابت هر بار گلزنی در پورتو به اندازه کافی و حتی گاهی خیلی بیشتر از آنچه واقعا اهمیت داشت مورد تمجید قرار گرفت که البته هیچ اشکالی هم نداشت. هواداران فوتبال هنوز تیتر‌های اغراق آمیز رسانه‌های ایرانی را که طارمی را در حد برخی از بهترین ستاره‌های تاریخ فوتبال ایران که نه، جهان بالا می‌برد از یاد نبرده‌اند. هموطنمان است و از موفقیتش ذوق زده می‌شویم.

۲-با این وجود رسانه‌ها قراردادی یا تعهدی به کسی ندارند که تحت هر شرایطی صرفا تمجید کنند و هورا بکشند. البته این خواسته سیاسیون همیشه همین بوده و هست. آنها از رسانه انتظار واقع نمایی ندارند و درخواستشان سفیدشویی است؛ بلد کردن موفقیت و نادیده گرفتن پلشتی ها!

۳-اگر رسانه‌ای چنین قراردادی با طارمی داشته و حالا در حال سیاه نمایی است معرفی کنید. یعنی اگر طارمی به رسانه‌ای پول داده که تحت هر شرایطی فقط تعریف و تمجید کند آن رسانه را به بقیه معرفی کنید. چون در این صورت حق با شماست! همچنین اگر می‌گویید برخی بازیکنان به ناحق در حال پروموت شدن هستند هم نام ببرید. بالاخره اینها هم تیمی‌های خودتان در تیم ملی هستند و این اظهار نظر شما نشان دهنده مشکلاتی در رختکن تیم ملی است. جدا از این آنچه شما به عنوان تخریب و زردنویسی مورد انتقاد قرار می‌دهید تولید محتوای رسانه‌های ایتالیایی است.

۴-مهم‌ترین نکته؛ عملکرد طارمی واقعا بد بوده است! این حرف رسانه ایرانی یا هوادار فوتبال داخل کشور نیست. این حرف کسانی است که قطعا حق بیشتری از ما به گردن باشگاه اینتر دارند. این حرف هواداران اینتر در شهر میلان است!

این حرف پیشکسوتان باشگاه است. این حرف کارشناسان تلویزیونی ایتالیا است که طارمی عملکرد بدی داشته! در این شرایط احمقانه نیست که به رسانه داخلی بگوییم بیخیال عملکرد بسیار بد طارمی در دربی دلامادونینا بشوید؟ نکند برخی مثل بهمن مفید که از بهروز وثوقی انتظار داشت کتک خوردنش را کتک زدن جا بزند و گفت «حالا ما به همه گفتیم زدیم، شما هم بگین زده، خوبیت نداره... واردی که؟» انتظار دارند بنویسیم درخشش بی نظیر طارمی در دربی میلان؟

اگر چنین انتظاری دارید باید از شما عذرخواهی کنیم! اینجا کره شمالی نیست که تیم ملی کشورشان در جام جهانی با سه باخت حذف شود و رسانه‌های کشورشان بگویند ما قهرمان جهان شدیم!

۵-از آقایان جهانبخش و عزت اللهی و انصاری فرد می‌پرسیم. رسانه خوب فقط رسانه‌ای است که تعریف کند؟ در غیر این صورت می‌شود زرد؟ ما خوبیم تا وقتی به به و چه چه می‌کنیم؟ همین که دهان به نقد باز کینم می‌شویم زرد و جانبدار و شیتیل بگیر؟

۶-مراقبت از سرمایه ملی که هر سه همبازی طارمی به آن اشاره کردند یعنی چه؟ یعنی به او روحیه بدهیم؟ نازنازیش کنیم؟ خیر سرتان شما مثلا فوتبالیست حرفه‌ای هستید! در کدام کشور دنیا و در کدام لیگ حرفه‌ای با بازیکنی که قرارداد حرفه‌ای می‌بندد و پول حرفه‌ای می‌گیرد چنین برخورد می‌کنند؟ مگر خاله/عمو بازی است؟ و تازه مگر طارمی تخت جمشید است یا سی و سه پل؟ یک فوتبالیست است دیگر! ما هم در مورد فوتبال صحبت می‌کنیم. شخصیت حقیقی او روی سر ما ولی به عنوان یک فوتبالیست اگر خوب بازی کند می‌گوییم ایول! خوب نباشد می‌گوییم گند زدی! چرا مساله را ناموسی و ملی می‌کنید؟

۷-نکته آخر! یک جوری می‌گویید «رسانه‌های شیتیل بگیر داخلی طارمی را تخریب می‌کنند» انگار سیمونه اینزاگی سرمربی اینتر یا په په ماروتا مدیرعامل باشگاه هر روز لابلای سایت‌های ایرانی می‌گردند ببینند ما چه نوشتیم در مورد طارمی!

 باور کنید یا نه آنها حتی در این زمینه به رسانه‌های داخلی ایتالیا هم نگاه نمی‌کنند. آنها آنقدر حرفه‌ای هستند که اگر دنیا بگوید طارمی بد است ولی به درد باشگاه بخورد نگهش می‌دارند و اگر همه عالم تعریفش را کنند ولی به کار باشگاه نیاید عذرش را خواهند خواست. همه چیز را با پریمیر لیگ ایران مقایسه نکنید!

مهدی طارمی ستاره فوتبال ایران یا بهتر بگوییم تک ستاره فوتبال ایران است که به موفقیتی بزرگ دست پیدا کرده؛ موفقیتی که مایه مباهات همه ما اهالی فوتبال است. اما دادن جایگاه قدسی به او و اینکه، چون به اینتر رفته نباید مورد انتقاد قرار بگیرد حرف بیجایی است. به امید درخشش مهدی در بازی‌های آینده اینتر و قهرمانی اش در سری آ و لیگ قهرمانان.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: مهدی طارمی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
شهباز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
0
0
خود این دو سه تا در اصل به فکر خودشان بودند تا طارمی ، واقعا من مانده ام تیم های خارجی چطور به اینها بازی می دهند هیچکدامشان در حد و اندازه تیم های دسته یک ایران هم نیستند ، این جهانبخش یک پاس سالم نمی تواند بدهد ، یا باقی الله بختکی بازی می کنند و پارتی دارند فقط چون مجیز گوی سر مربی و رئیس شان تاج هستند والله واقعیت تک تک شان همانی است که ایتالیایی ها قضاوت کردند تازه طارمی یک پا بهتر ازاینها است والله باقی واقعا دسته یکی هستند شهرداری آستارا هم برایشان زیاد است
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
1
0
با سلام
شما که طارمی رو خراب میکنی از تخت جمشید نمیخواد صحبت کنی ، وقتی حرف دهنتو نمی فهمی پس دهنتو ببند و دیگه بازنکن. افتاد
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
0
1
ای ول رویداد ....
طارمی در حد لیگ ایران هم نیس
از پاداش های نجومی و حواله خودرو برای سرودخوانهای تیم میلی هم مطالبی مینوشتین ... البته قبلا اشاره ای مستقیم داشتین ...
رویداد از گفتن و ابراز حقایق ترسی نداره حالا ماله کش های شغال صفت هی بگن رسانه زرد .....
محمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
0
0
چقدر با محتوا حرفشو زد..واقعا از صحبت کردنش خوشم اومد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
0
1
حالا شما رسانه ای ها به دل نگیرید . اینها که سواد درست و حسابی ندارن . بهترین شون مثلا خداداد عزیزی هست دیگه ! ببینید نه حرف زدن بلده ؛ نه حرف نزدن !!!
حیف شماها نیست به چهار استوری اینا ؛ که اگه یه معلم فارسی تصحیح کنه به زور زیر 15 میشه رو جواب میدید ؟؟؟؟؟
سرمایه ملی شدن این نیست که توی اروپا توپ بزنه . هزار فاکتور دیگه داره که طارمی و رفقاش هنوز از یک به دو ! نرسیدن .
اینا ارزش خوندن ندارن چه برسه وقت بذارید جواب هم بدید .
نظرات شما