تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱۶ نظر

هشدار وزیر دفاع آمریکا به ایران: بهای حمایت از یمن را می‌پردازید

وزیر دفاع آمریکا ایران را به حمایت از انصارالله متهم کرد.

هشدار وزیر دفاع آمریکا به ایران: بهای حمایت از یمن را می‌پردازید

رویداد۲۴| به گزارش همشهری آنلاین «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، ضمن تکرار ادعا‌های ضدایرانی، مدعی شد: پیامی به ایران: ما حمایت مرگبار شما از حوثی‌ها را می‌بینیم و دقیقاً می‌دانیم در حال انجام چه کاری هستید.

هگست بدون اشاره به شکست‌های نظامی و سیاسی آمریکا در مقابله با نیرو‌های یمنی، مدعی شد: شما به‌خوبی از توانایی‌های ارتش آمریکا آگاه هستید — و هشدار خود را دریافت کرده‌اید. بهای آن را در زمان و مکانی که ما تعیین می‌کنیم، خواهید پرداخت.

کارشناسان این اظهارات را بخشی از تلاش واشنگتن برای سرپوش گذاشتن بر ناتوانی‌اش در مقابله با عملیات دریایی نیرو‌های یمنی در دریای سرخ می‌دانند.

منبع: همشهری آنلاین
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: انصارالله یمن
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
7
2
آمریکا جنایتکار تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد ولی اما متأسفانه آمریکا جنایتکار از جنایت های صهیونیست ها جنایتکار در فلسطین، غزه، لبنان، سوریه و یمن همه جانبه کمک، حمایت و پشتیبانی نظامی می کند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۷
دسنیابی به بمب اتمی جهت بازدارندگی یک شرط لازم و کافی برای ایران است در جنگل وحوش جهانی ضعیف محکوم مرگ است لطفا به اراجیف وطن فروشان و بزدلان بی هویت توجه نکنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
5
2
هشدار رزمنده ایرانی به وزیر دفاع آمریکا : بهای حمایت از اسرائیل را می‌پردازید
جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مصداق بارز نسل‌کشی است 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی، خیانت و سکوت سازمان های بین المللی بوده است.
سازمان های بین المللی خیانتکار از سال 1945 تاکنون شریک جرم جنایت های آمریکا و اسرائیل بودن و هنوز هم هستند.

آمریکا جنایتکار علیه مردم یمن از سلاح‌های ممنوعه استفاده کرده است.
که بقایای یک بمب آمریکایی از نوع GBU-39 JDAM شناسایی کرده که در جریان حمله خونین اخیر این کشور علیه مرکز نگه داری مهاجران در صعده استفاده شده است.
که استفاده از این نوع بمب‌ها نقض آشکار قوانین بین المللی به شمار می‌رود. بمب مذکور ضد سنگر است که در جریان بمباران مرکز نگه داری مهاجران آفریقایی در صعده از آن استفاده شده است.
که این بمب یکی از خطرناک‌ترین سلاح‌های ممنوعه بین المللی به شمار می‌رود که استفاده از آن علیه غیر نظامیان ممنوع است. این بمب‌ها قدرت انفجاری بسیاری شدیدی دارند و پروتکل‌های بین المللی استفاده از آن را ممنوع کرده است. درجه حرارت این بمب‌ها حین انفجار به ۳۵۰۰ درجه می‌رسد.
که استفاده از این بمب‌ها باعث گسترش بیماری‌های سرطانی و تولد نوزادهای معلول و مرده، می‌شود.

برای مذاکره، آمریکا باید تعهد دهد از اسرائیل حمایت نکند و از منطقه خارج شود
هرگونه مذاکره با آمریکا منوط به تعهدات روشن و عملی این کشور است، از جمله خروج کامل نیروهای نظامی آمریکا از منطقه و کاهش حمایت‌هایسردار کوثری: برای مذاکره، آمریکا باید تعهد دهد از اسرائیل حمایت نکند و از منطقه خارج شود بی‌قید و شرط از رژیم صهیونیستی.
هرگونه مذاکره با آمریکا منوط به تعهدات روشن و عملی این کشور است، از جمله خروج کامل نیروهای نظامی آمریکا از منطقه و کاهش حمایت‌های بی‌قید و شرط از رژیم صهیونیستی.
آمریکا سال‌هاست که با حضور نظامی خود در خاورمیانه، امنیت و ثبات را تهدید کرده و با حمایت همه‌جانبه از رژیم اشغالگر قدس، به ادامه بحران در فلسطین دامن زده است. اگر واشنگتن به‌دنبال گفت‌وگو با ایران است، باید ابتدا این سیاست‌های تخریب‌کننده را تغییر دهد.
جمهوری اسلامی ایران با قدرت و تدبیر خود، همواره از حقوق ملت‌های منطقه دفاع کرده و هرگونه مذاکره‌ای باید در راستای تحقق منافع ملت ایران و کشورهای مستقل باشد.
ما به مذاکره اصولی و توأم با احترام متقابل اعتقاد داریم، اما تجربه نشان داده که آمریکا به تعهدات خود پایبند نبوده است. بنابراین، هر گفت‌وگویی نیازمند تضمین‌های عملی و نظارت بین‌المللی است.

آمریکا جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی ناتوان و عاجز از سال 2011 تاکنون 100 درصد فقط عامل اصلی جنگ در سوریه و هم قتل عام مردم بوده است.
ترکیه جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی ناتوان و عاجز از سال 2011 تاکنون 100 درصد فقط عامل اصلی جنگ در سوریه و هم قتل عام مردم بوده است.
اسرائیل جنایتکار همراه با چند کشور جنایتکار دیگر و در سایه سکوت بی شرمانه سازمان های بین المللی ناتوان و عاجز از سال 2011 تاکنون 100 درصد فقط عامل اصلی جنگ در سوریه و هم قتل عام مردم بوده است.

کشتار کودکان غزه، جنایت جنگی و نسل‌کشی محسوب می‌شود
کشتار کودکان غزه، جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی محسوب می‌شود.
این گزارش مربوط به قرون وسطی نیست؛ مربوط به عصر تاریکی هم نیست؛ این فاجعه، نزدیک به دو سال است که هر روز تکرار می‌شود.
سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) در تعداد کودکانی که از ابتدای جنگ غزه تاکنون کشته شده‌اند به صورت میانگین به ۲۷ نفر در روز رسیده است. این در حالی‌است
- مجمع عمومی سازمان ملل بار‌ها جنایات اسرائیل را محکوم کرده است؛ دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) جنایات رژیم اسرائیل را نسل‌کشی فلسطینیان توسط اسرائیل تلقی کرده است؛ دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) برای سران این رژیم حکم بازداشت صادر کرده است؛ اما کشتار ادامه دارد...
هر روز کودکان بیشتری یا در بمباران‌های غزه، یا بر اثر سیاست عمدی گرسنگی دادن غیرنظامیان توسط رژیم اسرائیل جان می‌بازند. این اقدامات، طبق قوانین بین‌المللی، جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و نسل‌کشی محسوب می‌شوند. رژیم اسرائیل، هم‌دستان و توجیه‌گران آن باید پاسخگو باشند.

کارشناس اینترنشنال شریک جرم جنایت های آمریکا و متحدانش در منطقه و جهان هستند.
جنایات رژیم صهیونسیتی در واقع باطن واقعی حقوق بشر آمریکایی است
جنایات رژیم صهیونسیتی در واقع باطن واقعی حقوق بشر آمریکایی است. مدعیان حقوق بشر چرا نسبت به وضعیتی که در غزه در حال روی دادن است، فریاد نمی‌زنند؟ علاوه بر عدم محکومیت جنایات اسرائیل، خیلی اوقات با پر رویی از جنایت‌های اسراییلی‌ها در غزه و فلسطین اشغالی دفاع هم می‌کنند و بعد هم دم از حقوق بشر و انسانیت می‌زنند.

اروپایی ها جنایتکار مانند آمریکایی ها جنایتکار و صهیونیست ها جنایتکار از سال 1917 تاکنون ثابت کردند که بویی از انسانیت نبرده اند.

آمریکا جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از صدام و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود و هم غرامت به ایران پرداخت کند.

ایران خواستار غرامت 98 میلیارد دلاری از آمریکا شد در 12 تیرماه 1367، یک فروند هواپیمای ایرباس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، در پرواز معمولی برنامه‏ریزی شده 655، از بندرعباس به مقصد دبی در حالی که هنوز سقف پرواز مورد نظر را به دست نیاورده بود بر فراز آب‏های سرزمینی ایران و در آب‏های اطراف جزیره هنگام، در حمله ای تروریستی به وسیله شلیک دو موشک از ناو آمریکایی وینسنس مورد اصابت قرار گرفت و منفجر شد و تمامی 290 نفر مسافر و خدمه آن به شهادت رسیدند. 118 نفر از این مسافران بی‏گناه، زن و کودک بودند. دولت باید شکایت‌های خانواده‌های بیش از 18 هزار شهید ترور توسط منافقین داعشی‌صفت را در مجامع حقوقی بین‌المللی پیگیری بکند، نه مذاکرات وین وبرجام و خواستار مجازات باقی ماندگان این گروهک خیانتکار بشود. دستگاه دیپلماسی کشورمان باید مدارک و مستندات متقن جنایات منافقین در ترور 18 هزار شهید را به تمام سازمان‌ها و کشورهای مطرح دنیا ارسال کند تا دنیا را به تحویل باقیمانده این آدم‌کش‌ها به ایران ترغیب کند و این جانیان به سزای ننگین خود برسند.
سوال اینجاست که نیروهای نظامی آمریکا جنایتکار از سال 2001 تاکنون در منطقه ما چه غلطی می کنند؟
پس ایران متأسفانه از سال 2001 تاکنون در مورد حضور نیروهای آمریکایی در منطقه کوتاهی کرده است.
و ما باید آمریکایی ها تهدید و تحریم کنیم و نه آمریکایی ها هر روز ایرانی ها تحریم و تهدید می کنند.

ایران اگر به ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک می‌شود و ما هم همه جانبه استقبال می کنیم
برای پاسخ به تهدیدات ترامپ در آماده‌باش‌ کامل هستیم و از نیروهای آمریکا انتقام می گیریم.
ما هم به کاخ سفید هشدار دادیم که از نیروهای آمریکایی انتقام می گیریم

ترامپ ثابت کرد و نشان داد که مرد نیست، یک جنایتکار است و هم یک تروریست بوده است.
ترامپ به علت ترور سردار سلیمانی در فرودگاه بین المللی بغداد باید در دادگاه لاهه دیوان کیفری بین المللی محاکمه شود.
اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا آن را کنار نمی گذارد.
ترامپ جنایتکار غلط می کند ایران را تهدید کند/ برای نابودی رژیم صهیونیستی موشک های بالستیک ایران کافی است لازم نیست برای سلاح هسته ای هزینه کنیم.

اگر لازم باشد علیه اسرائیل اقدام می‌کنیم موشک‌های ایران اسرائیل را با خاک یکسان می‌کند اگر اسرائیل خطا کند تل آویو را با خاک یکسان می کنیم به فرمان رهبر معظم انقلاب با هر خطای دشمن تلاویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد..

اسرائیل کوچکترین اقدامی علیه ما کند تل‌آویو را با خاک یکسان می‌کنیم
اگر اسرائیل کوچکترین اقدامی علیه ما کند تلاویو را با خاک یکسان کرده و اجازه به نتانیاهو نمی‌دهیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
... نخور اینقد گوساله
ناشناس
| Canada |
۰۷:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۷
هارت و پورت و زر مفت...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
7
2
هرگونه اقدام غلطی با پاسخ کوبنده ایران روبه‌رو می‌شود
آنها می‌دانند که هرگونه ماجراجویی و اقدام غلطی با پاسخ کوبنده ایران روبه‌رو می‌شود.
?کشورهای غربی که از این اقدام حمایت می‌کنند باید فکر کنند چه نقشی در ادامه تخریب صلح و امنیت بین‌المللی و حمایت از رژیمی بازی می‌کنند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
6
2
آمریکایی‌ها دهان سگ هارشان را در فرانسه ببندند
از آمریکایی ها می خواهیم دهان سگ هارشان را در فرانسه ببندند.


آمریکا جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از صدام و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود و هم غرامت به ایران پرداخت کند.
اروپا جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از صدام و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود و هم غرامت به ایران پرداخت کند.
انگلیس جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از صدام و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود و هم غرامت به ایران پرداخت کند.
فرانسه جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از صدام و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود و هم غرامت به ایران پرداخت کند.
آلمان جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از صدام و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود و هم غرامت به ایران پرداخت کند.
عربستان سعودی جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از صدام و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود و هم غرامت به ایران پرداخت کند.
کویت جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از صدام و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود و هم غرامت به ایران پرداخت کند.



ما به هیچ وجه نباید به آمریکا و کشورهای اروپایی و مزدورانشان اعتماد کنیم.
مشکل برجام هم از سال 1394 تاکنون ثابت شده که دیگر از طریق مذاکرات وین وغیره حل نخواهد شد و حل نمی شود.
هر چه در مقابل آمریکا کوتاه بیاییم، باز هم بهانه‌ای جدید پیدا می‌کنند.
هر چه در مقابل فرانسه کوتاه بیاییم، باز هم بهانه‌ای جدید پیدا می‌کنند.

ایران در برابر تهدید تسلیم نمی‌شود
اگر ترامپ خطا ‌کند پاسخی خواهیم داد که ‌پشیمان ‌شوند.
آمریکا و فرانسه شریک جنایات اسرائیل در غزه و لبنان هستند.

آمریکا و رژیم صهیونیستی نمی‌توانند درک کنند چرا موشک‌های ما با دقت به هدف می‌رسند.
اسرائیل و ترکیه، سوریه را میان خود تقسیم می‌کنند.

اعتراف اروپا: آمریکا قابل اعتماد نیست!‌


آمریکا، انگلیس و فرانسه باید در مورد جنایات صهیونیست‌ها پاسخگو باشند
دولت‌های آمریکا، انگلیس و فرانسه با توجه به حمایت علنی از جنایات جنگی صهیونیست‌ها در غزه باید پاسخگو باشند.

تولید اورانیوم 60 درصد ایران خیلی کم است و باید مانند اروپا 90 و 100 درصد باشد. ایران هم نباید با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کند

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا آن را کنار نمی گذارد.

اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید
اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا اسرائیل آن را کنار نمی گذارد

آمریکایی‌ها باید بدانند که یمن گورستان متجاوزان خواهد بود و جهنمی که ترامپ با آن یمنی‌ها را تهدید می‌کند، به فضل الهی به گورستانی برای خود آنها تبدیل خواهد شد.
عدم پایبندی اسرائیل به تعهدات باعث شد انصارالله یمن حملات خود را از سر بگیرد. آمریکایی‌ها باید بدانند که یمن گورستان متجاوزان است و جهنمی که ترامپ با آن یمنی‌ها را تهدید می‌کند، به فضل الهی به گورستانی برای خود آنها تبدیل خواهد شد.


رهبران جهان برای خلع سلاح هسته ای آمریکا و اسرائیل اقدام کنند


خلع سلاح هسته‌ای باید از آمریکا، کشورهای اروپایی و اسرائیل شروع و آغاز شود. همه باید به خلع سلاح هسته‌ای پایبند باشند. اسرائیل به عنوان تهدید باید تحت نظارت‌های بین‌الملی قرار گیرد.

تحریم‌ های جدید آمریکا علیه ایران همان نتیجه مذاکره، گفت وگو، توافق هسته ای برجام، مذاکرات وین، روسیه، دوحه و عمان بوده است.

آمریکا متهم ردیف اول در مذاکره، توافق هسته ای برجام و مذاکرات وین و... بوده است.

ترامپ متهم ردیف اول در مذاکره، توافق هسته ای برجام و مذاکرات وین و... بوده است.

اروپا هم متهم ردیف دوم در مذاکره، توافق هسته ای برجام و مذاکرات وین و... بوده است.

فرانسه هم متهم ردیف دوم در مذاکره، توافق هسته ای برجام و مذاکرات وین و... بوده است.
مذاکره با آمریکایی‌ها هیچ نتیجه‌ای ندارد.
مذاکره با اروپایی‌ها هیچ نتیجه‌ای ندارد.
برای پاسخ به تهدیدات ترامپ در آماده‌باش‌ کامل هستیم و از نیروهای آمریکا انتقام می گیریم.
ما هم به کاخ سفید هشدار دادیم که از نیروهای آمریکایی انتقام می گیریم.


ایران اگر به ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک می‌شود و ما هم همه جانبه استقبال می کنیم.

آمریکا جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از صدام و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود و هم غرامت به ایران پرداخت کند.
اروپا جنایتکار در جنگ تحمیلی 8 ساله به خاطر کمک، حمایت و پشتیبانی از صدام و باید در دادگاه لاهه محاکمه شود و هم غرامت به ایران پرداخت کند.
تاسیسات هسته‌ای اسرائیل باید تخریب شود.
آمریکا و غرب شریک جنایات اسرائیل در غزه و لبنان هستند.

وقتی سایه جنگ برای ترامپ سنگین‌تر از خود جنگ می شود!

ترامپ برای پایان جنگ غزه ۲ تا ۳ هفته به نتانیاهو فرصت داده است

جنایت صهیونیست‌ها در غزه؛ ده‌ها شهید و زخمی در یک روز!

بنده از سال 1392 تاکنون به تیم مذاکره‌کننده ایران اعتماد ندارم.
آمریکا بار دیگر خواستار مذاکره با جمهوری اسلامی ایران شده


سفرهای آقای عراقچی ناتوان و عاجز باید لغو شود این همه سفرها چه سودی به حال ملت داره

مشکل اصلی توافق هسته ای برجام، مذاکرات وین، روسیه، دوحه، عمان و... از سال 1394 تاکنون 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی، سکوت و خیانت تیم مذاکره‌کننده ایران بوده است.

تیم مذاکره‌کننده ایران وابسته به آمریکا و اروپا هستند و از سال 1392 تاکنون هم برای همه مردم ایران ثابت شده است.


عملکرد دولت حسن روحانی متأسفانه در این مدت 8 سال به نفع کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور نبوده است.
عملکرد دولت پزشکیان متأسفانه در این مدت 1 سال به نفع کارمندان، کارگران، بازنشسته ها، مردم و کشور نبوده است.
دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس باید در داخل کشور بدنبال حل مشکل مردم باشند و نه در مذاکره، گفت وگو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
4
2
عملکرد آمریکا جنایتکار به نفع منطقه و جهان نیست و از سال 1945 تاکنون تاکنون هم نبوده است.
عملکرد اروپا جنایتکار به نفع منطقه و جهان نیست و از سال 1945 تاکنون تاکنون هم نبوده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
1
2
سازمان های بین المللی ناتوان و عاجز اگر قدرت و توانایی جلوگیری از جنایت آفرینی های آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و امارات و ترکیه و اسرائیل و عربستان ومزدورانشان را ندارند بهتر است برای همیشه تعطیل بشوند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
3
2
آمریکا جرات تجاوز به ایران را ندارد.
اسرائیل جرات تجاوز به ایران را ندارد.
ما از شهریور ماه سال 1359 تاکنون به همه جنایتکاران جنگی ثابت کرده ایم که هیچ جنایت، حمله و تجاوز را بدون پاسخ و بدون جواب نمی گذاریم.
و از آمریکا و هم حامیانش انتقام می گیریم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
2
2
و ما هم حمایت مرگبار شما از صهیونیست ها و هم تروریست ها را می‌بینیم و دقیقاً می‌دانیم در حال انجام چه کاری هستید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
4
2
هیچ ارتشی در دنیا نمی‌تواند با سپاه ایران مقابله کند و از سال 1359 تاکنون هم برای همه مردم ایران، منطقه و جهان ثابت شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
4
2
و از سال 1359 تاکنون هم برای همه مردم ایران، منطقه و جهان ثابت شده است هیچ ارتشی در دنیا نمی‌تواند با سپاه ایران مقابله کند هرگونه اقدام غلطی با پاسخ کوبنده ایران روبه‌رو می‌شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۱
2
4
تمام کانالهای صدوسیمای پایداری شده تعریف ازعملیات حوثی ها آن وقت ایران می گویدماهیچ دخالتی درباره حوثی ها نداریم خنده داربنظرمی رسد خدابخیرگردانداخرعاقبت ماباامریکاراوقتی سرنوشت کشوردردستهای رضانقدی ها وفدویی ها سلامی هاقراربگیردازقبل مشخص است که چه سرنوشتی درانتظارکشورخواهدبوددولت پزشکیان کیلوچند هیچ کاره است در تصمیمات
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۷
زر نزن البانی نشین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۷
دسنیابی به بمب اتمی جهت بازدارندگی یک شرط لازم و کافی برای ایران است در جنگل وحوش جهانی ضعیف محکوم مرگ است نفهم بفهم
نظرات شما