تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

جلسه سران قوا برای بررسی پیامک‌های حجاب

فعال سیاسی اصلاح‌طلب از برگزاری جلسه سران قوا برای بررسی پیامک‌های تذکر حجاب خبر داد و نوشت: «امیدوارم که به تصمیم و نتیجه درستی برسند، ولی بعید می‌دانم که ماجرا حل شود؛ چون حکومت ایران هنوز نتوانسته است نحوه مواجهه خود با آنچه را که خطوط قرمز می‌نامد، نهایی کند.»

جلسه سران قوا برای بررسی پیامک‌های حجاب

رویداد۲۴| عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در روزنامه اعتماد در یادداشتی با عنوان «سرسختی یا اصلاح؟ کیفیت حفظ خطوط قرمز» ضمن اشاره به ارسال پیامک‌های حجاب در برخی نقاط کشور، به رعایت خطوط قرمز مردم از سوی دولت‌ها پرداخته است.

او در این زمینه نوشت: تا آنجا که اطلاع دارم، قرار بود که روز گذشته (شنبه ۱۳ /۲/ ۱۴۰۴) جلسه‌ای با حضور روسای قوا و وزرا و مسئولان ذی‌ربط برگزار شود تا نسبت به پیامک‌های غیرقانونی که در شهر‌های بزرگ درباره حجاب بانوان ارسال می‌شود، رسیدگی شود. اکنون که این یادداشت را می‌نویسم اطلاعی از نتیجه آن ندارم. هر چند امیدوارم که به تصمیم و نتیجه درستی برسند، ولی بعید می‌دانم که ماجرا حل شود، چون حکومت ایران هنوز نتوانسته است نحوه مواجهه خود با آنچه را که خطوط قرمز می‌نامد نهایی کند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
0
0
بد ترین کاری که می کنند ، دروغ گفتن و تهمت زدن است .
برای خودرویی که در تهران و پارکینگ خانه بوده ، پیامک حجاب در جاده آمل آمده !! عمدا لینک اعتراض را مختل کرده اند تا کپچا کار نکند و امکان اعتراض سلب شود !!!
فقط یک حرامزاده بی اصل و نصبِ نمک به حرام ، به قول خودشان حرام لقمه ، چنین کاری می کند و متاسفانه دربست تحت حمایت پلیس هم هستند !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
1
1
زن زندگی ازادی
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
1
2
چون اصل بر بخور بخور نهاده شده هیچ اصلاحی صورت نخواهد گرفت
نظرات شما