تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

شمار فوتی‌های طوفان تهران افزایش پیدا کرد!

بابک یکتاپرست گفت: از هفتم تا پانزدهم اردیبهشت‌ماه سال جاری ۸۶ نفر در اثر وزش شدید باد و رعد و برق دچار مصدومیت شده‌اند که از این تعداد متاسفانه ۹ نفر فوت کرده‌اند.

طوفان تهران

رویداد۲۴| سخنگوی سازمان اورژانس کشور از مصدومیت ۸۶ نفر و فوت ۹ نفر در حوادث جوی روز‌های گذشته خبر داد.

وی افزود: ۴ مورد از فوتی‌ها بر اثر وزش شدید باد و سقوط اجسام و ۵ مورد آن براثر اصابت صاعقه بوده است.

یکتاپرست با اشاره به اینکه استان تهران با ۶۳ مصدوم بیشترین آمار مصدومین بر اثر حوادث جوی را بین استان‌های کشور داشته است، ادامه داد: حوادث جوی در خراسان جنوبی ۷ نفر، کرمانشاه ۴ نفر، مازندران ۳ نفر، مرکزی ۲ نفر، قزوین ۲ نفر، البرز ۲ نفر، آذربایجان غربی یک نفر، خراسان رضوی یک نفر و در خوزستان نیز یک نفر مصدوم برجا گذاشته است.


بیشتر بخوانید: تهران باز هم طوفانی می‌شود


سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: در روز‌های هفتم و سیزدهم اردیبهشت‌ماه به ترتیب بیشترین آمار مصدومین و فوتی‌های حوادث جوی در کشور به ثبت رسیده است.

منبع: تسنیم
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: طوفان شدید
نظرات شما