تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴

مذاکره استقلال با دو لژیونر؛ قائدی باز می‌گردد؟

باشگاه استقلال در سکوت خبری با دو لژیونر کشور برای پیوستن به جمع آبی‌پوشان مذاکراتی را انجام داده است.

استقلال

رویداد۲۴| باشگاه استقلال این روز‌ها به دلیل در پیش بودن بازی نیمه نهایی جام حذفی فوتبال فعالیت بارزی در نقل‌وانتقالات نداشته است، با این حال پیگیری‌ها نشان می‌دهد مسئولان باشگاه استقلال در سکوت خبری با دو بازیکن لژیونر صحبت کرده‌اند.

اولین گزینه، مهدی قائدی است که در تیم الاتحاد کلبا امارات بازی می‌کند و نفر بعدی، علی قلی‌زاده وینگر لخ پوزنان لهستان که با مدیربرنامه‌های هر دو بازیکن صحبت‌هایی شده است.


بیشتر بخوانید: تیر خلاص ستاره لژیونر به استقلال


قلی‌زاده موردتوجه چند تیم لیگ برتری از جمله پرسپولیس قرار دارد و حتی رضا درویش مدیرعامل این باشگاه گفته بود قلی‌زاده در صورت بازی در ایران فقط برای سرخپوشان بازی می‌کند.

جذب هر دو بازیکن برای استقلال نیازمند گرفتن رضایت‌نامه از باشگاه آنهاست که مبالغی بالایی از سوی باشگاه‌های قایدی و قلی‌زاده اعلام شده است.

منبع: تسنیم
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما