تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۷ تير ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

وزیر اطلاعات: در رژیم صهیونیستی نفوذ داریم

وزیر اطلاعات کشورمان بیان کرد: نفوذ همیشه در کشور بوده و باز هم خواهد بود همچنان که ما هم در کشورها و رژیم‌صهیونیستی نفوذ داریم.

وزیر اطلاعات: در رژیم صهیونیستی نفوذ داریم

رویداد ۲۴| سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در گفتگویی درباره دستاوردهای وزارت اطلاعات از نفوذ عوامل بیگانه در رده‌های بالا گفت: نفوذ همیشه در کشور بوده و باز هم خواهد بود همچنان که ما هم در کشورها و رژیم‌صهیونیستی نفوذ داریم.

او در واکنش به اینکه وزارت اطلاعات به موردی از نفوذ در رده‌های بالا برخورد کرده است؟ افزود: آنچه در مورد نفوذ وجود دارد، دستگاه قضائی آن را اعلام می‌کند. هر موردی که نیروهای مسلح، فراجا، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه اقدام می‌کنند، توسط قوه قضائیه به جزای خود می‌رسند. آنچه در اخبار و اطلاعات اعلام می‌شود، مستند است نه آنچه که احیاناً فکر می‌کنیم و آن را به صورت غیرواقعی روایت می‌کنند و یا اینکه خبر جعلی است.

خطیب در پاسخ به اینکه آیا وزارت اطلاعات در جریان شناخت شکاف‌های نفوذ در رده‌های بالا به دستاوردی رسیده است؟ خاطرنشان کرد: دستاوردها اعلام می‌شوند.

منبع: جماران
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: وزیر اطلاعات
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
0
1
جدی میگی؟
شبانه اومد خیلی از سردار ها ودانشمندان هسته ای رو تو خواب خوش کشت. اگر جاسوس نداشتید پس چی میشد؟ شاید جاسوس تونو اسرائیل خریده؟
ناشناس
|
Canada
|
۲۲:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
0
1
نفوذ تا نفوذ داریم ....یکی رنگ شلوار خواب طرف مقابلش می دونه ، دیگری محل کار وزیر مقابل..
نظرات شما