تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۸ نظر

لاریجانی: حزب الله و جریان‌های مقاومت نیازمند قیم نیستند؛ ایران هم کشوری نیست که با این باد‌ها بلرزد

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در نشست خبری خود در بغداد با بیان اینکه حزب الله و جریان‌های مقاومت از رشد بسیار خوب فکر سیاسی برخوردارند، گفت: آن‌ها نیازمند قیم نیستند.

لاریجانی: حزب الله و جریان‌های مقاومت نیازمند قیم نیستند؛ ایران هم کشوری نیست که با این باد‌ها بلرزد

رویداد۲۴| دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در نشست خبری خود در بغداد با بیان اینکه حزب الله و جریان‌های مقاومت از رشد بسیار خوب فکر سیاسی برخوردارند، گفت: آنها نیازمند قیم نیستند.

 علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در نشست خبری خود پس از رایزنی با مقامات عراق گفت: روز دوشنبه با رئیس‌جمهور، رئیس پارلمان، وزیر امور خارجه و افراد مؤثر در صحنه سیاسی عراق ملاقات داشتم و پیرامون وضعیت منطقه گفت‌و‌گو کردیم.

به نوشته تسنیم، وی در خصوص توافقنامه امنیتی امضا شده بین ایران و عراق افزود: محور تفاهم‌نامه با کشور عراق، جلوگیری دو کشور از صدمه زدن دیگران به امنیت این دو کشور است.

لاریجانی در پاسخ به برخی تحلیل‌ها پیرامون مداخله ایران در انتخابات عراق گفت: به نظرم این تحلیل‌ها دقیق نیست، ملت عراق و لبنان رشید و شجاع هستند، نیازمند به این نیستند که ما به آنها مطلبی بگوییم، ایران دوست هر دو کشور است و هم‌فکری دارد، اما دستوری نمی‌دهد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران همچنین در خصوص نقش جریان‌های مقاومت در منطقه گفت: حزب الله و جریان‌های مقاومت از رشد بسیار خوب فکر سیاسی برخوردارند و نیازمند قیم نیستند. ایران هم کشوری نیست که با این باد‌ها بلرزد.

منبع: تسنیم
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: علی لاریجانی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۱
1
3
پولشون از کجا میاد؟
ناشناس
|
Turkiye
|
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۱
1
3
با سلام و ارزوی سلامتی شما بله شما دست از حمایت بینانگان بر ندارید و دشمنی و شقاوت برای 70 میلیون جمعیت ایران را راه راه راه هوا تشکر
jam
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۱
1
2
آخه شماها چقد....اید!
حاجی خود دولت لبنان که بعد از چند سال کش و قوس و درگیری های داخلی تشکیل شده و تازه داره جون میگیره میگه حاضر نیست جمهوری اسلامی به حمایتش از حزب‌الله به بهانه های مختلف ادامه بده و بهانه دست بقول شماها صهیونیست ها بده . شاید مردم لبنان یه مقدار روی آرامش ببینن.
ایران با آن همه پیشینه همه جوره درجه یک رو که ویران کردید . تمام شیعیان و بقیه مسلمانان کشورهای خاورمیانه رو که بصورت مستقیم و غیر مستقیم از طریق تشکیل گروههای نیابتی و... درگیر جنگ و فقر و فساد کردید.
بابا لااقل به خودتون و خانواده هاتون رحم کنید. دارید کاری میکنید که همین مردم ایران و منطقه جوری علیه شما قیام کنن که نه تنها هرجا شماها رو گیر بیارن تیکه بزرگه تون گوشتون باشه حتی فرزندانتون در اروپا و امریکا از دست جوانان خشمگین وطن در امان نباشن. شما دیگه چه موجوداتی هستید ؟ دیگه چی میخواید از دست مردم منطقه؟
رزمنده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۱
0
0
منظورشان از باد. جنگ 12 روزه است اگر در قیاس 8 ساله عراق. قضاوت با حاضران در خط مقدم وتحلیل محتوای زمان ومکان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۱
1
3
آره ... شما فقط دلار بهشون بده ، اونا خودشون خوب بلدن چطور آتیشش بزن . ملت ایران ولی باید توی فقر بمون که آمپر دینداری شون بچسبه به سقف !!!!
هر چی دیندارتر ، مقلدتر !
ناشناس
|
Romania
|
۱۴:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۱
1
3
شماها تا به امروز قیم اونها بودید، خوشبختانه بصورت خیلی جدی جلویتان گرفته شد، صرف میلیاردها دلار بدون رضایت مردم ایران از حق و از جیبشان، آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت!
یا الله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۱
0
1
وقتی نتیجه توسط ناداوران پسپولیسی به دستور کمیته ی ناداوران گئوتپولیسی رقم می خورد به خودتان زحمت کارشناسی ندهید این واقعیت فوتبال ایران است از سال ۱۳۹۵ تا کنون مو به مو اجرا می شود قسم می خورم به الله به تمام پیامبران و امامان الله قسم می خورم به خون تمام شهیدان ناب خدا عین واقعیت و حقیقت را گفتم اگر خودتان را به خواب نزنید حرفم را تایید خواهید کرد.یا ارحم الراحمین الله مدد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۲
دادا میشه لطف کنی به ۲۰ تا از پیامبران قسم بخوری ؟ تمام پیامبران پیشکش !!!!
نظرات شما