تاریخ انتشار: ۱۵:۵۲ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
در رویداد۲۴ بخوانید:

حاشیه‌های دیدار ترامپ و پوتین در آلاسکا؛ از رزرو بی‌سابقه هتل‌ها تا لباس لاوروف و گشت‌زنی خرس و گوزن

دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین امروز در آنکوریجِ آلاسکا دیدار می‌کنند. پیش از آغاز رسمی این مذاکرات، حواشی جالب و کم‌سابقه‌ای توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده است.

ترامپ و پوتین در آلاسکا

رویداد۲۴| دیدار امروز دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین در آنکوریجِ آلاسکا، نخستین ملاقات حضوری دو رهبر پس از آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری ترامپ و همزمان با جنگ طولانی روسیه و اوکراین است. این نشست با هدف بررسی راهکار‌هایی برای پایان دادن به جنگ و کاهش تنش‌های بین‌المللی برگزار می‌شود و اهمیت آن از دو جنبه قابل توجه است: نخست، این دیدار نخستین تماس مستقیم رهبران آمریکا و روسیه از زمان ورود نیرو‌های روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ است و دوم، می‌تواند مسیر تحریم‌ها، کمک‌های نظامی و دیپلماسی منطقه‌ای را تغییر دهد.

ترامپ پیش‌تر اعلام کرده بود ظرف ۲۴ ساعت می‌تواند توافقی برای پایان جنگ اوکراین به دست آورد، اما تاکنون آتش‌بس تحقق نیافته و او ماه گذشته مهلت ۸ اوت را برای توافق آتش‌بس تعیین کرده بود. حالا باید دید که نشست امروز و طرح زمین در برابر صلح جواب داده و موجب صلح در اوکراین می‌شود یا خیر؟

به هرحال، پیش از آغاز رسمی مذاکرات امروز، رسانه‌ها و شهروندان توجه ویژه‌ای به تحولات پیرامون نشست داشته‌اند و حواشی متعددی شکل گرفته است.

رزرو هتل‌ها رکورد زد

هتل کراون پلازا در شهر انکوریج، آلاسکا، پیش از دیدار دو رئیس‌جمهور با تقاضای بی‌سابقه‌ای رو‌به‌رو شد. مسئولان هتل اعلام کردند: «ما هرگز چنین چیزی ندیده بودیم. اتاق‌های هتل ظرف چند ساعت پس از اعلام برگزاری اجلاس رزرو شدند و هم‌اکنون دیگر جایی نداریم. این اتفاق در سراسر شهر نیز در حال رخ دادن است.»

بر اساس داده‌های یک منبع تخصصی رزرو هتل، در شب‌های ۱۴ و ۱۵ آگوست تنها ۴ اتاق در میان ۵۶ هتل این شهر باقی مانده بود.

هتل در آلاسکا

پیام ترامپ پیش از پرواز

دونالد ترامپ در پست خود در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» پیش از پرواز به آلاسکا نوشت: «ریسک بالایی وجود دارد.» این جمله، نگرانی‌ها درباره حساسیت بالای این دیدار را به نمایش گذاشت.

پست ترامپ

ورود پرحاشیه مقامات روسی

ولادیمیر پوتین در مسیر دیدار وارد ماگادان شد و هواپیمای حامل سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، در آلاسکا فرود آمد.

ویدئو‌های منتشر شده از ورود لاوروف، توجه رسانه‌ها را به لباس وی جلب کرد؛ لباسی با حروف اختصاری CCCP که یادآور دوران جنگ سرد بود.

کد ویدیو

حمایت‌ها از غایب مذاکرات

در سطح شهر انکوریج، برخی تجمع‌ها برای اعلام همبستگی با اوکراین برگزار شد.

حمایت از اوکراین

گشت زنی گوزن شمالی و خرس سیاه!

حاشیه جالب دیگر این بود که روز پنجشنبه یک گوزن شمالی و یک خرس سیاه در نزدیکی محوطه محل دیدار ترامپ و پوتین پرسه می‌زدند و توجه رسانه‌ها را جلب کردند.

کد ویدیو

گفتنی است، این نشست رسمی ساعت ۱۱:۳۰ به وقت محلی در پایگاه مشترک المندورف–ریچاردسون آغاز می‌شود و زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در این نشست حضور نخواهد داشت.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۴
0
0
فروش ایران توسط روسیه در این جلسه حتمی است !
هی برید دفاع کنید از منافع روس ها !
پهباد بدهید به روس متجاوز تا اوکراین مورد هجوم را بزند !
نظرات شما