تاریخ انتشار: ۰۸:۰۴ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

پیام انتصاب علی باقری در شعام از نگاه فرهیختگان؛ تقویت فراجناحی و افزایش وزن دیپلماتیک ایران

روزنامه اصولگرای فرهیختگان معتقد است که انتصاب علی باقری به عنوان معاون بین الملل شعام نمادی از فراجناحی‌بودن تصمیمات، افزایش هماهنگی با وزارت خارجه و تقویت وزن دیپلماتیک ایران در عرصه بین‌الملل است.

علی باقری

رویداد۲۴| انتصاب علی باقری به سمت معاونت بین‌الملل دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و حضور او در کنار علی لاریجانی در دیدار با رئیس شورای امنیت ارمنستان با واکنش‌های بسیاری همراه بود. در همین راستا روزنامه اصولگرای فرهیختگان نوشت: «حضور باقری در شعام پس از حکم علی لاریجانی، نشان‌دهنده تلاش برای کنار گذاشتن تعلقات جناحی و تمرکز بر سیاست خارجی و امنیت ملی است.»

حسین محمدی‌سیرت، کارشناس امور بین‌الملل نیز به فرهیختگان گفته است: «نکته اول، رویکرد فراجناحی دکتر لاریجانی است که در انتصابات حضور بازیگران سیاسی از طیف‌های مختلف را ممکن می‌کند و منافع ملی پررنگ می‌شود. نکته دوم، آمدن معاون بین‌الملل از وزارت خارجه است که هماهنگی با این دستگاه را تسهیل می‌کند.»

وی افزود: «نوعی آرمان‌گرایی واقع‌بینانه در شورای عالی امنیت ملی قابل مشاهده است؛ افرادی که هم به آرمان‌های انقلاب باور دارند و هم صحنه بین‌الملل را واقع‌بینانه تحلیل می‌کنند.»

محمدی‌سیرت در پایان تأکید کرد: «این انتصاب به شورای عالی امنیت ملی کمک می‌کند وزن نمایندگی کشور در مذاکرات خارجی و تصمیم‌گیری‌های بین‌المللی پررنگ‌تر شود و نشان‌دهنده انباشت و اجماع تجربه نظام در عرصه‌های مختلف است.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
0
0
افزایش وزن دیپلماتیک ایران!!! بیچاره ایران.
ملا نصرالدین و برادران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
0
0
منت خدای را عز و وجل که عرصه دیپلماسی چنین بزرگمردان و دلاوران دارد . البته مقداری اسفند هم دود کنیم که چشم حسودان کور شود . البته من هادی چوپان را برای امو بین الملل ترجیح میدهم . هیکل هادی چوپان در عرصه بین الملل خیلی اثر دارد . ممنون.
نظرات شما