تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

آمار تجرد قطعی در کشور اعلام شد

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ۱۴ درصد از زنان و ۴ درصد از مردان بالای ۴۵ سال هرگز ازدواج نکرده‌اند که نشان‌دهنده روند افزایش تجرد قطعی است در مقابل، زیر ۴۵ سال، حدود ۹/۵ میلیون مرد و ۷/۵ میلیون زن هرگز ازدواج نکرده‌اند که نیازمند برنامه‌ریزی جدی برای آینده جمعیت است.

آمار تجرد قطعی در کشور اعلام شد

رویداد۲۴|  علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با حضور در برنامه‌ای تلویزیونی، گزارشی جامع از برنامه‌های این معاونت در حوزه، دیپلماسی جوانان، اشتغال، ازدواج و مراکز همسان‌گزینی ارائه کرد.

ایسنا در خبری نوشت:رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت ازدواج در کشور پرداخت و گفت: نرخ ازدواج از ۴/۲۵ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۳/۸۵ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

۱۴ درصد از زنان و ۴ درصد از مردان بالای ۴۵ سال هرگز ازدواج نکرده‌اند که نشان‌دهنده روند افزایش تجرد قطعی است در مقابل، زیر ۴۵ سال، حدود ۹/۵ میلیون مرد و ۷/۵ میلیون زن هرگز ازدواج نکرده‌اند که نیازمند برنامه‌ریزی جدی برای آینده جمعیت است.

وی درباره اقدامات وزارت ورزش و جوانان در این حوزه گفت: صدور مجوز برای ۱۵۰۰ مرکز مشاوره ازدواج، برگزاری ۹۸۰۰ کارگاه پیش از ازدواج طی سال گذشته، ارائه ۳۴۵ هزار جلسه مشاوره رایگان برای دهک‌های پایین جامعه، آموزش ۷۰ هزار نفر ساعت برای روانشناسان و مؤسسین مراکز مشاوره از جمله این اقدامات است.

آموزش مهارت‌های شغلی به جوانان دهک‌های پایین

رحیمی در خصوص اقدامات معاونت امور جوانان در حوزه اشتغال توضیح داد: طرح ترنج با همکاری یونیسف در پنج استان کشور (سیستان و بلوچستان، کرمان، کرمانشاه، همدان و خوزستان) به صورت پایلوت اجرا شد تا جوانان دهک‌های پایین جامعه مهارت‌های شغلی بیاموزند و وارد بازار کار شوند. موفقیت این طرح باعث شد دستور گسترش آن به سراسر کشور صادر شود.

وی با یادآوری دغدغه شهید سپهبد باقری گفت: این طرح برای مهارت‌آموزی سربازان وظیفه طراحی شده است. بر اساس احصای نیاز‌های واقعی هر استان، جوانان سرباز آموزش می‌بینند و پس از پایان خدمت در همان حوزه‌های نیازمند مشغول به کار می‌شوند. معاون امور جوانان با بیان اینکه متعهد هستیم ۵۰ هزار جوان را از این طریق شاغل کنیم و سمن‌های جوانان ما در این مسیر بازوی اجرایی ما هستند و در کنار سازمان فنی و حرفه‌ای و قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیرو‌های مسلح امیدواریم به این تعهدی که داریم عمل کنیم.

رشد ۳۲ درصدی در پرداخت وام ازدواج

رحیمی در خصوص وام ازدواج توضیح داد: در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، پرداخت وام ازدواج ۳۲ درصد افزایش یافته است. اما همچنان ۶۵۰ هزار نفر در صف دریافت وام قرار دارند.

وی افزود: سال گذشته تنها به ۵۷ درصد متقاضیان وام پرداخت شد. برای حل این مشکل، در حال پیگیری ایجاد یک بانک مجازی جوانان هستیم تا خدمات مالی ازدواج و اشتغال به صورت متمرکز و تسهیل‌شده ارائه شود.

ارائه مجوز به ۲۲۰ مرکز همسان‌گزینی و مقابله با سایت‌های غیرمجاز

رحیمی درباره سایت‌ها و مراکز همسان‌گزینی گفت: فعالیت مراکز بدون مجوز غیرقانونی است و برخورد با آنها بر عهده دستگاه‌های انتظامی است. اما وزارت ورزش و جوانان تاکنون به ۲۲۰ مرکز همسان‌گزینی مجوز رسمی داده است که زیر نظر روانشناسان و مشاوران متخصص فعالیت می‌کنند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در پایان تأکید کرد: توانمندسازی، اشتغال و تسهیل ازدواج جوانان سه محور اصلی برنامه‌های ماست. با اجرای طرح‌های ملی و استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد و جوانان داوطلب، تلاش داریم آینده‌ای روشن‌تر برای نسل جوان ایران رقم بزنیم.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: تجرد قطعی
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
0
4
یک مدیر آشغال پیدا میشه در جمهوری اسلام!!!!! بگه چرا این حجم از جمعیت ازدواج نکردند؟؟!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۰
من 54 سالمه . هرگز ازدواج نکردم علیرغم اینکه از نظر رفاهی و مالی در سطحی هستم که بتونم خرج 10 خانواده رو بدم . دلیلش هم اینه چرا باید از این همه زیبارویان عالم فقط به یک زیبارو پایبند باشم و قول و قرار تعهد ! امضاء کنم ؟ گذشت اون زمانی که پسر تا پشت لبش سبز میشد بهش زن میدادن . بدبخت بعد از 40 سالگی تازه میفهمید چه خریتی کرده و چه کلاهی سرش رفته !!! دلیلش عاقل شدن ماهاست که خام حرف این و اون نشدیم بزرگوار . شما بجای ما مجردان قطعی تولید رو ببر بالا تا خدای نکرده نسل بشر منقرض نشه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۹
0
4
مهمه مگه بیخیال بابا مسئولین تو هپروت خودشون سیر میکنند مردم خیلی ساله که ول شدن یه امون خدا الانم که همه تمرکز روجنگو وکوفت وزهر مارو امریکای لعنتیو واسراییله
نظرات شما