تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۳ نظر

پلیس راهور: موتورسواری زنان بدون گواهینامه جرم است، تخلف نیست

رییس پلیس راهور فراجا تاکید کرد که موتورسواری بانوان بدون گواهینامه جرم است و هیچ استثنایی برای موتور‌های کوچک یا برقی وجود ندارد.

موتورسواری زنان

رویداد۲۴| موضوع موتورسواری بانوان در سال‌های اخیر یکی از بحث‌های پرچالش در جامعه بوده است، عده‌ای بر این باورند که استفاده از موتورسیکلت‌های کوچک و برقی نیازی به گواهینامه ندارد، در حالی که پلیس تأکید می‌کند تمامی وسایل نقلیه موتوری زمینی مشمول قانون است و رانندگی بدون گواهینامه نه‌تنها تخلف، بلکه جرم محسوب می‌شود.

سردار سید تیمور حسینی، رییس پلیس راهور فراجا، درباره بحث موتورسواری بانوان و وضعیت حقوقی آن اظهار کرد: رانندگی با هر نوع وسیله نقلیه موتوری زمینی نیاز به گواهینامه دارد و هیچ استثنایی در این زمینه وجود ندارد، بنابراین حتی استفاده از موتور‌های کوچک نیز مشمول همین قانون می‌شود.


بیشتر بخوانید: موتورسواری زنان؛ نگاهی به حق قانونی، حجاب و آموزش‌های لازم


وی افزود: یکی از موضوعاتی که در قوانین و مقررات کشور جرم‌انگاری شده، رانندگی بدون گواهینامه است، این موضوع صرفاً یک تخلف محسوب نمی‌شود بلکه یک جرم است و اگر فردی بدون گواهینامه دچار حادثه شود، قانون از او پشتیبانی نخواهد کرد و حتی تحت پیگرد قرار می‌گیرد.

رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به پیامد‌های این موضوع خاطرنشان کرد: در صورت بروز حادثه، افرادی که بدون گواهینامه اقدام به موتورسواری کرده باشند، مشمول بیمه هم نمی‌شوند و از نظر حقوقی با مشکل جدی مواجه خواهند شد.

سردار حسینی تصریح کرد: شخصا امیدوارم هرچه سریع‌تر تکلیف این موضوع تعیین شود، اما توصیه ما این است که تا قبل از تعیین تکلیف رسمی، پشت موتور ننشینند، چون در زمان حاضر از منظر قانون، به‌عنوان فرد بی‌گواهینامه محسوب می‌شوند و هر اتفاقی که رخ دهد، قانون حامی آنها نخواهد بود.

منبع: تسنیم
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
0
0
رانندگی با موتور بدون پلاک ، پلاک مخدوش ، تو پیاده رو ، خلاف مسیر ، .... نه خلاف است و نه جرم ! و نه مستحب !!
کاملا واجب و مورد حمایت پلیس نامحترم راهور می باشد !
چرا که تمامی مرتکبان ، نورچشمیِ .... هستند !!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
0
0
جسارتا ، فعلا که کاری کردید که خانمها حرفاتون رو به کتف نداشته شون هم حساب نمیکنن
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
0
0
دقیقا از چه تاریخی ضابط قضایی شده مرجع تشخیص جرم یا قانونگذار؟ دقیقا کدوم ماده از کدوم قانون گفته جرمه؟
نظرات شما