تاریخ انتشار: ۱۶:۱۱ - ۰۱ مهر ۱۴۰۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

واکنش جدید طالبان به اظهارات ترامپ درباره پایگاه بگرام

سخنگوی طالبان تاکید کرد که پایگاه هوایی بگرام نه متعلق به چین است نه آمریکا.

واکنش جدید طالبان به اظهارات ترامپ درباره پایگاه بگرام

رویداد۲۴| «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که خواستار بازپس‌گیری پایگاه بگرام افغانستان به بهانه وجود تاسیسات هسته‌ای چین در نزدیکی آن شده بود، اظهار کرد: پایگاه هوایی بگرام نه متعلق به چین است نه آمریکا.

سخنگوی طالبان در گفت‌و‌گو با العربیه با بیان اینکه افغانستان کشوری نیست که بتوان آن را «اشغال یا مطیع» کرد، تاکید کرد: آمریکایی‌ها باید با افغانستانی‌ها به شکل دیپلماتیک و منطقی تعامل کنند.

ذبیح‌الله مجاهد گفت: مردم ما هرگز حضور نیرو‌های خارجی در بخشی از خاک خود را نخواهند پذیرفت.

همچنین او تاکید کرد: به دنبال داشتن روابط با چین، آمریکا، روسیه و اروپا هستیم.

مجاهد به العربیه می‌گوید افغانستان می‌خواهد هم با چین و هم با ایالات متحده رابطه داشته باشد و می‌افزاید که کابل «سیاست خارجی متوازن و اقتصادمحور» را دنبال می‌کند.

سخنگوی ارشد دولت طالبان گفت: «بگرام بخشی از خاک افغانستان است. هیچ تفاوتی با هیچ قطعه دیگری از خاک افغانستان ندارد. ما هرگز حاضر به چانه‌زنی یا واگذاری هیچ بخشی از کشورمان نخواهیم شد.»

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: طالبان
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱
0
0
داداشی های طالب
همین الان قبول کنید برید چون بمونید، نه پول بهتون میده نه میتونید لذت ببرید چون با زور کارش و میکنه یه پاپاسی هم نمی‌اندازد کف دستتون
نظرات شما