واکنش تند شمسایی به اظهارات فردوسیپور: نباید وارد موضوعی شود که از آن اطلاع ندارد

رویداد۲۴| وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال، پس از قهرمانی ایران در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی، ضمن قدردانی از تلاش بازیکنان، درباره رقبای قدرتمند این رقابتها و نیز واکنشها به حرکت نمادین خود توضیح داد و نسبت به انتقاد عادل فردوسیپور واکنش نشان داد.
وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال، درباره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی که با قهرمانی تیم ملی در رشته فوتسال به پایان رسید، به خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفت: به نظرم جلوه خیلی قشنگی داشت و کشورهای اسلامی با اعتقادات مختلف در آن حضور داشتند و هر کس برای سربلندی کشور خودش تلاش میکرد. ما هم قلب و روحمان برای قهرمانی میتپید.
بیشتر بخوانید: نشتی گاز در محل تمرین تیم ملی فوتسال کشور؛ وحید شمسایی و ۲ مربی مسموم شدند!
وی افزود: به لطف خدا و زحماتی که بازیکنان کشیدند توانستیم قهرمان شویم و یک طلا کسب کردیم که اهمیت بالایی برای وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک داشت و خدا را شکر شرمنده نشدیم.
شمسایی درباره رقبای ایران در این تورنمنت گفت: با رقبای خوب آسیایی و مراکش که تیم قدرتمندی است توانستیم تنه به تنه شویم و ماحصل آن بهترین اتفاق یعنی قهرمانی بود.
سرمربی تیم ملی فوتسال درباره حرکت نمادین خود در پایان بازی بیان کرد: در خانوادهای بزرگ شدم که به من گفتند اگر دستت را جلوی آلالله دراز کنی دودستی دستت را میگیرند. این موضوع اعتقاد خانوادگی من است و به این موضوع میبالم، پدرم امیرالمؤمنین است و همیشه مدد میگیرم و جلو میروم. ما در هر شرایط و اتفاقی اسم مولا را صدا میزنیم.
وی درباره انتقاد عادل فردوسیپور از حرکت نمادینش بیان کرد: او آدمی است که فکر میکند تمام کارهایش درست است و علامه دهر است. نباید خودش را وسط بازیای که چیزی از آن نمیداند، بیندازد. همه ما در کشورهای اسلامی کنار هم بودیم و هیچ ربطی به کسی ندارد و قرار نیست خدشهای به کسی وارد شود.


کمی به رفتارتان فکر کنید آیا جای مناسبی بود آیا زمان مناسبی بود
درسته که علامه دهر شما هستید . اما بیان این جملات شایسته شما نیست . فردوسی پور برای بیان خود اهلیت دارد . ممکن هم است قضاوت وی نادرست باشد ، اما شما نهایت امر حق اقامه دلیل و اثبات درستی رفتار خود را دارید نه چیز دیگر! .
واقعا رعایت اخلاق چیز خوبی است .
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آرامش ما عدم ماست
اگه نبودن نمیتونستن بین کشورهایی که میلیون ها دلار برای فوتسالشون هزینه کردن قهرمان بشن.اگه نبودن به همچین جایگاهی نمیرسیدند.اگه نبودن اول جهان نمیشدن.اگه نبودن اینهمه اسمشون سر زبانها نبود.
اقای فردوسی پور جز اینکه یه مجری باشن کار دیگه ای بلدن؟؟؟؟
پس تا کور شود هرانکس که نتوان دید
دست علی به همراهتون اقای شمسایی بزرگ